Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά-H φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της και το τρυφερό post

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά-H φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της και το τρυφερό post

Ποιο είναι το όνομα που έδωσε στη βαφτιστήρα της;

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγινε νονά σε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας ένα post, το οποίο την έδειχνε τόσο με τη βαφτιστήρα της αγκαλιά, όσο και με την ποδιά που έγραφε πάνω «νονά».

Το post αυτό συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο caption, στο οποίο αποκάλυπτε το όνομα που της έδωσε, αλλά και κάποιες ευχές για τη νεοφώτιστη.

danai barka nona1

Το post της νονάς, Δανάης Μπάρκα

Την Κυριακή (10 Οκτωβρίου 2021) η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ανέβασε στο Instagram account της ένα post στο οποίο, αποκάλυπτε πως έγινε νονά, και βάφτισε ένα κοριτσάκι. Μερικές φωτογραφίες κι ένα συνοδευτικό κείμενο, στο account της, ήταν αρκετά για να ενθουσιάσουν τους fans της, και να της σχολιάσουν για τον πολύ σημαντικό ρόλο που ανέλαβε.

Το Instagram post της ξεκινά με μια φωτογραφία της ίδιας, η οποία φορά ένα ροζ-φούξια φόρεμα με ένα ιδιαίτερο pattern, έχει τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα και φορά μία λευκή ποδιά, που γράφει επάνω «η νονά μου».



Δεν τελείωσε το καλοκαίρι για την Δανάη Μπάρκα: Η επιστροφή στην ύπαιθρο και το αισιόδοξο μήνυμα

Το τρυφερό μήνυμα της Δανάης για τη βαφτιστήρα της

«Και το όνομα αυτής: Μαριάνθη-Θαλασσινή. (Και χωρίς κλάμα παρακαλώ). Σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ για τις σημερινές αγκαλιές και για τον καινούριο ρόλο που μου έδωσες. Όλα τα άνθη κι όλες οι θάλασσες να σε προστατεύουν, να σε χρωματίζουν, να σε αγκαλιάζουν με αγάπη και φως -άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβρεχε όλο το πρωί και για τις ώρες της βάφτισης σου έβγαλε ήλιο.


https://www.instagram.com/p/CU232TasAFW

Ευχαριστούμε για τις ευχές -θα σας πω όλεεες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση γιατί ανακάλυψα τους καλύτερους "διοργανωτές" για μαγικές στιγμές. @giannisgaitanaros @nikodimi, ευχαριστώ γι’ αυτή την χαρά κουμπαράκια μου».



Δες όλες τις φωτογραφίες που έβαλε στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.