Ράδιο Αρβύλα: Η συμφωνία με τον ΑΝΤ1, οι μνηστήρες και οι Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Ράδιο Αρβύλα: Η συμφωνία με τον ΑΝΤ1, οι μνηστήρες και οι Άγριες Μέλισσες

Ο ΑΝΤ1 τους ήθελε για να ενισχύσει τις Άγριες Μέλισσες και ο Alpha για να τη χτυπήσει!

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα των Ράδιο Αρβύλα, μαζί με το «αδελφάκι» τους το Βινύλιο, επιστρέφουν στον ANT1 στο κανάλι από όπου ξεκίνησε το 2008. Το Open αρχικά και τελευταία ο Alpha, ήταν δύο ακόμη κανάλια που θέλησαν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Και φυσικά έκαναν τα πάντα για να αποκτήσουν το «χρυσό χαρτί» της τηλεθέασης και του prime time. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης …are back!



Το σκληρό «παζάρι»

Οι Ράδιο Αρβύλα, δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, οι οποίοι σάρωσαν στην τηλεθέαση πέρυσι στο Open, αλλά και στο You Tube όπου προβάλλονται τα επεισόδια τους, έγιναν μήλον της έριδος ανάμεσα σε 3 κανάλια και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι μια πρωτότυπη εκπομπή με μια πολύ δυνατή ομάδα μπροστά στις κάμερες που αντέχει εδώ και 22 χρόνια (με μικρή εξαίρεση την εποχή που βρίσκονταν στον ΣΚΑΙ) και έχει φανατικό κοινό.

Δεν είναι τυχαίο πως η θεματολογία της εκπομπής τους και ο τρόπος παρουσίασης αντιγράφηκε πολλές φορές από άλλες εκπομπές….με παταγώδη όμως αποτυχία. Γιατί παραμένουν μοναδικοί στο είδος τους.

Οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού με το Open φυσικά να θέλει να τους διατηρήσει στο δυναμικό του. Αδυνατούσε όμως να ικανοποιήσει κάποιες από τις προδιαγραφές που εκείνοι έθεταν για την συνέχιση συνεργασίας τους. Και αυτές δεν ήταν οικονομικές, αλλά αφορούσαν την ώρα προβολής και την θεματολογία.

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης στο Facebook: «Εάν κάποιος άντρας πειράξει μια τρίχα από το κορίτσι μου»



Όλα γίνονται για τις ….Άγριες Μέλισσες

Παρόλο που τα στελέχη του ΑΝΤ1 έλεγαν επίσημα και ανεπίσημα στα τέλη του καλοκαιριού ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη δεν είναι στον προγραμματισμό τους για την νέα τηλεοπτική σεζόν, το εννούσαν, αλλά αυτό δεν αναιρούσε το δικαίωμα φυσικά να συζητήσουν μαζί τους.

Η ενίσχυση του prime time πριν από τις Άγριες Μέλισσες οδήγησε κάποια στιγμή σε μια πιο στοχοποιημένη προσέγγιση. Το Game of chefs το φιλόδοξο project τους που είναι εκείνη την ώρα στον τηλεοπτικό αέρα, δεν περπάτησε σύμφωνα με τις προσδοκίες τους (αν και είναι μια καλοφροντισμένη παραγωγή) και με την ολοκλήρωση των επεισοδίων στις αρχές Νοεμβρίου, χρειαζόταν μια δυναμική λύση για να μην χαθεί επίσης η δυναμική της σειράς που είναι το...καμάρι του καναλιού και δικαίως.

Μην ξεχνάμε ότι το χαμηλό lead in που παραλαμβάνουν οι Μέλισσες φέτος, έχει τραυματίσει λίγο στην αρχή τα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς ωστόσο να χάνουν την πρωτιά. Απλά δυσκολεύονται.


https://www.instagram.com/p/CPB2I3wlpF-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρόταση από τον Alpha

Ενδιάμεσος μνηστήρας προέκυψε ο Alpha που ήθελε φυσικά το ακριβώς…αντίθετο! Να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με τις Άγριες Μέλισσες στο αντίπαλο κανάλι και να ενδυναμώσει το prime time μετά τον Σασμό που ούτως ή άλλως πηγαίνει εξαιρετικά.

Παρά την πίεση, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν (σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες) να ξαναγυρίσουν στο πρώτο τηλεοπτικό τους σπίτι, που είναι και αρκετά γούρικο για εκείνους. Μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα δύο χρόνια της εκπομπής παρόλο που η ομάδα ερχόταν με τη φόρα της επιτυχίας των «Αμάν» δεν είχε υψηλές επιδόσεις στην απογευματινή ζώνη. Όταν όμως με πρόταση του τότε γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου μεταφέρθηκαν στην βραδινή ζώνη, απλά απογειώθηκαν!

radio arvila team2

Η εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Το θεσσαλωνικιώτικο team θα το βλέπουμε για πέντε μέρες την εβδομάδα μετά το δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

#Wellcome back