Νέο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Σάκη Τανιμανίδη: Εξήγησε γιατί είναι μόνος στις Κάννες

Νέο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Σάκη Τανιμανίδη: Εξήγησε γιατί είναι μόνος στις Κάννες

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, ο Σάκης βρίσκεται στις Κάννες και έχει λόγο.

Το ξεκίνημα του Οκτωβρίου, βρήκε τον Σάκη Τανιμανίδη στο Λονδίνο χωρίς τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του σε ένα ταξίδι που κράτησε πέντε ημέρες.

Στην επιστροφή του Σάκη από το Λονδίνο, η σύζυγός του τα τελευταία τρία χρόνια, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τον χαζομπαμπά στην επιστροφή από το Λονδίνο, δείχνοντας πόσο του έλειψαν τα κορίτσια του.

Μετά το Λονδίνο, ήρθαν οι Κάννες

Για λίγο είδαν τον μπαμπά Σάκη τα κορίτσια του, μιας και ο παρουσιαστής βρίσκεται τις ημέρες αυτές στις Κάννες.

Αρχικά, ο Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο από τον μπουφέ του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, όπου και έδειξε τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τον covid19.


https://www.instagram.com/p/CU4c1VADIaD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φανς του έσπευσαν βέβαια να τον ενημερώσουν πως τα ίδια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, ξεχνόντας βέβαια πως το φετινό καλοκαίρι, ο Σάκης με την Χριστίνα Μπόμπα φρόντιζαν τα νεογέννητα μωρά τους στο σπίτι και έκαναν ελάχιστες εξορμήσεις.

Τι έκανε λοιπόν στις Κάννες ο Σάκης Τανιμανίδης:

O Σάκης δέχτηκε πολλές φορές ερωτήσεις για το τι κάνει μόνος στις Κάννες και έσπευσε να απαντήσει τι γυρεύει τελικά στις Κάννες.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής βρέθηκε εκεί για ένα μεγάλο συνέδριο που αφορά σε τηλεοπτικά projects και παραγωγές σε όλον τον κόσμο.



Ο ίδιος εξήγησε πως επιθυμεί να φέρει κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, ένα νέο τηλεοπτικό project ενώ έκανε και ξενάγηση μέσα στην έκθεση αυτή!

Τι έκανε η Χριστίνα τις ημέρες αυτές; Δες την gallery!