GNTM: Οι κραυγές του Βασίλη θύμισαν τη Ζουμπουλία από το Παρά 5 – Επικά τα σχόλια στο Twitter

GNTM: Οι κραυγές του Βασίλη θύμισαν τη Ζουμπουλία από το Παρά 5 – Επικά τα σχόλια στο Twitter

Το GNTM έγινε για λίγο... Παρά 5 με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν «φωτιά».

Καινούρια μέρα ξημέρωσε στο σπίτι του GNTM 4, με τα παιδιά να βλέπουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα του make over τους, υπό το φως του ήλιου.

Οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες, με άλλους παίκτες να χαίρονται με το αποτέλεσμα και άλλους να μην είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Πολλοί είναι αυτοί που «αγκάλιασαν» το νέο τους look και άλλοι ένιωσαν πως ήθελαν κάτι περισσότερο για να ξεχωρίσουν.

GNTM Makeover: Η Ραφαέλα έκοψε τα ράστα και το κοινό στο Twitter την έκανε meme

Η σημερινή δοκιμασία

Η αποψινή δοκιμασία περιλάμβανε… polaroids. O Γιώργος Καράβας κάλεσε τα μοντέλα στο στούντιο του σπιτιού για τις πρώτες λήψεις μετά την αλλαγή, σε ένα ιδιαίτερο μάθημα/ φωτογράφιση, με καλεσμένο τον φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.



Η δοκιμασία ήθελε τους παίκτες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με… φωνήεντα, ώστε να «τσαλακωθούν» και να παίξουν με τις εκφράσεις τους. Στόχος της φωτογράφισης ήταν να διαπιστώσουν πώς αποτυπώνεται η νέα εκδοχή του εαυτού τους στον φακό και κυρίως να αποκτήσουν περισσότερα «εργαλεία» για τα challenges, που θα ακολουθήσουν.



Οι κραυγές του Βασίλη αλά… Ζουμπουλία και τα επικά tweets

Ο Βασίλης ήταν ένας από τους παίκτες που έκανε… κανονικό makeover μιας και οι κριτές αποφάσισαν ότι τα σγουρά μαλλιά του έπρεπε να κοπούν πολύ, πολύ κοντά.



Απόψε, ο Βασίλης ήταν από τους πρώτους παίκτες που… μπήκαν στον στίβο της δοκιμασίας με τις κραυγές του και τα «ιιιιιιι» να θυμίζουν τη Ζουμπουλία από τη σειρά «Παρά 5». Πάτα το play στο βίντεο για να καταλάβεις!



https://www.instagram.com/p/CU5iVTuK2-y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter δεν θα άφηνε ασχολίαστη αυτήν την επική στιγμή.

Οι fans του Greece’s Next Top Model έκαναν μοναδικά σχόλια και δημιούργησαν memes, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery!