Μυστικός γάμος στην Ύδρα για Σωτηροπούλου-Μαραβέγια- Η μπομπονιέρα και το κέρασμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μυστικός γάμος στην Ύδρα για Σωτηροπούλου-Μαραβέγια- Η μπομπονιέρα και το κέρασμα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στο νησί του Αργοσαρωνικού με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η Δευτέρα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη μέρα των celebrities για να τελέσουν κάποιο μυστήριο, και συγκεκριμένα τον γάμο τους. Μετά τον Άκη Πετρετζίκη που έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τη Δευτέρα (27/9/21) την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ήρθε η σειρά του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, μπροστά σε ελάχιστους αγαπημένους φίλους και συγγενείς το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στην Ύδρα.

Σε στενό κύκλο ο γάμος Σωτηροπούλου-Μαραβέγια

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός, πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις δέκα καλεσμένους, και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hydrea. Το ζευγάρι επιλέγει το νησί του Αργοσαρωνικού για τις καλοκαιρινές του διακοπές, οπότε πρόκειται για έναν αγαπημένο τους προορισμό.

Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη.



Η μπομπονιέρα, το κέρασμα στους φωτογράφους και η μπομπονιέρα

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του γάμους τους, οι φωτογράφοι έσπευσαν στο νησί για το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, ωστόσο το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τις στιγμές αυτές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μη επιτρέποντας έτσι την είσοδό τους στο ξενοδοχείο.

Queen Spy: Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας σε παραλία της Σύρου (photos)

Παρ’ όλα αυτά, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους, τους έστειλαν από μία τούρτα κι ένα μπουκάλι κρασί.

Όσο για τη μπομπονιέρα, Τόνια και Κωστής επέλεξαν μία πολύ απλή, η οποία συνοδευόταν και από ένα γλαστράκι με την καρτούλα να αναγράφει: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια 11.10.2021».

Η απόφαση για τον γάμο τους

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και η αλήθεια είναι πως ο γάμος τους δεν αποτέλεσε έκπληξη. Σε πολλές συνεντεύξεις στο παρελθόν έχουν αναφερθεί στο θέμα γάμος, λέγοντας πάντα πως είναι στα σχέδιά τους.

«Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη ΕΡΤ ο Κωστής Μαραβέγιας.



«Για μένα ο γάμος συμβαίνει όταν δυο άνθρωποι αποφασίζουν να συζήσουνε. Τώρα από εκεί και πέρα είναι μια τυπική τελετή. Ωστόσο δεν είμαι κατά, ούτε το σνομπάρω. Αν η Τόνια θέλει γάμο θα το κάνω με ανοιχτές αγκάλες», είχε δηλώσει ο Κωστής λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.