Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Tom Cruise; Το Twitter έχει όλες τις απίθανες απαντήσεις

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Tom Cruise; Το Twitter έχει όλες τις απίθανες απαντήσεις

Ο Cruise εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο και το κοινό δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αλλαγή του Tom Cruise. Ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε φανερά αλλαγμένος, με το πρόσωπό του να έχει κάνει το Twitter να αναρωτιέται τι έχει συμβεί.

Ο ηθοποιός εθεάθη στο Oracle Park, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τους San Francisco Giants να παίζουν με τους Los Angeles Dodgers μαζί με τον 26χρονο γιο του, Connor. Η όψη του προσώπου του, ωστόσο, ήταν αρκετά διαφορετική από τη συνηθισμένη.



Η αλλαγή του προσώπου του Tom Cruise

Ο κόσμος βλέποντας τη διαφορετική εικόνα του Tom Cruise στο παιχνίδι άρχισε να κάνει εικασίες σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να προκάλεσε την αλλαγή. Κάποιοι υπέθεσαν ότι ο ηθοποιός μπορεί να άλλαξε την εμφάνισή του για χάρη κάποιου ρόλου που έχει αναλάβει.

Tom Cruise: Η μεταμόρφωση του από ένα φοβισμένο παιδί σε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη

Άλλοι, πάλι, υποψιάστηκαν κάποια ανάμειξη χειρουργικών επεμβάσεων ή στεροειδών που μπορεί τελικά να οδήγησαν σε μία όχι και τόσο επιθυμητή έκβαση. Τα fillers, για παράδειγμα, που επιλέγουν πολλοί διάσημοι για να τονίσουν τα ζυγωματικά τους βρέθηκαν σε αρκετά σχόλια του κόσμου.

Ένα θέμα που περιπλέκει τα πράγματα είναι και το γεγονός ότι τον περασμένο Ιούλιο στο Wimbledon το πρόσωπό του είναι όπως συνήθως.

tom cruise face 2

Η αντίδραση στο Twiter

Οι χρήστες του Twitter, με το που είδαν τη νέα εικόνα του ηθοποιού, γρήγορα έπιασαν τα πληκτρολόγια. Και τα σχόλια ήταν καυστικά. Από το feed δεν έλλειψαν οι ατάκες αλλά και οι εικόνες που μετέτρεψαν τον ηθοποιό σε… meme.