Η Megan Fox μιλά ανοιχτά για τη δυσμορφική διαταραχή που αντιμετωπίζει - «Είμαι βαθιά ανασφαλής»

Ιωάννα Τζανή
Η Megan Fox μιλά ανοιχτά για τη δυσμορφική διαταραχή που αντιμετωπίζει - «Είμαι βαθιά ανασφαλής»

Μπορεί να είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, αυτό δε σημαίνει, όμως, πως η Megan Fox έχει όλα τα προβλήματά της λυμένα.

Η Megan Fox έδωσε μια νέα κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, όπου μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για τις «βαθιές ανασφάλειες» που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε ότι η αυτοπεποίθηση που όλοι νομίζουν πως έχει, έρχεται σε αντίθεση με τα πραγματικά συναισθήματα για τον εαυτό της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε στο περιοδικό British GQ Style ότι οι εσωτερικοί αγώνες που δίνουν με τον εαυτό τους, είναι ένα από τα πράγματα που τους ενώνουν και τους κάνουν να βρίσκουν στήριξη ο ένας στον άλλον.

Megan Fox και Machine Gun Kelly πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα Billboard 2021

«Ναι, αντιμετωπίζω δυσμορφική διαταραχή. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες», αποκάλυψε η ηθοποιός. «Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να σκέφτεσαι “Μα είναι τόσο όμορφος. Η ζωή του πρέπει να είναι πανεύκολη”. Εκείνος, όμως, μάλλον δεν έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», είπε στη συνέχεια.


https://www.instagram.com/p/CTn09q5Fr-S

Τα τρυφερά λόγια της Megan Fox για τον Machine Gun Kelly

Η Megan Fox δεν αναφέρθηκε στο επίπεδο που η δυσμορφία του σώματός της επηρεάζει τη ζωή της, όμως μίλησε ανοιχτά για το πόσο τη βοήθησε η σχέση της με τον ράπερ Machine Gun Kelly να βρει παρηγοριά και να μπορέσει να μοιραστεί με κάποιον όλα αυτά που κρύβει μέσα της, ειδικά από τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως δεν ταιριάζει ούτε με την οικογένειά της αλλά ούτε και με τον λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Μόλις η ηθοποιός γνώρισε τον 31χρονο ράπερ, ένιωσε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως όλα δείχνουν, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έχουν βρει το άλλο τους μισό.

«Ξέρεις, είμαι ένα ασυνήθιστο άτομο. Και είχα θάψει πολλά από τα στοιχεία του χαρακτήρα μου επειδή δεν υπήρχε μέρος για να τα αφήσω να φανούν. Μόλις τον γνώρισα, όμως, ήταν σαν να συνάντησα την αδελφή ψυχή μου», είπε η 35χρονη.

Και συνέχισε:

«Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνον και αυτό το κομμάτι μου που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε μέσα μου. Και ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Πάντα ένιωθα ότι έλειπε ένας τέτοιος άνθρωπος από τη ζωή μου, αλλά μετά τον συνάντησα και με ολοκλήρωσε σαν άνθρωπο. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε να βρει η καρδιά μου».


https://www.instagram.com/p/CU5O5NisBvR

Τι είναι η δυσμορφική διαταραχή που αντιμετωπίζει η Megan Fox

Η σωματική δυσμορφική διαταραχή είναι μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποιο μέρος του σώματος ή της εμφάνισής σου είναι σοβαρά λανθασμένο. Στην παραπλανητική παραλλαγή της διαταραχής, το ελάττωμα είναι φανταστικό. Εάν από την άλλη, το ελάττωμα είναι πραγματικό, η σημασία που δίνεται από το άτομο που αντιμετωπίζει δυσμορφική διααραχή, είναι υπερβολική. Σε κάθε περίπτωση, οι σκέψεις για τη δυσμορφία είναι ενοχλητικές και καταλαμβάνουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα του ατόμου που πάσχει από αυτό, να σκέφτεται αρνητικά για τον εαυτό του.

Η αμοιβαία αγάπη μεταξύ τους

Και φυσικά, όλα αυτά που νιώθει η Megan Fox για τον Machine Gun Kelly, είναι αμοιβαία, καθώς και εκείνου η ζωή άλλαξε από τη στιγμή που βρέθηκε στον δρόμο του η ηθοποιός.



«Προέρχομαι από μια διαλυμένη οικογένεια και πάντα έβλεπα την αγάπη να μη λειτουργεί. Μετά ήρθε στη ζωή μου η pop μουσική και κουλτούρα, όπου δεν υπάρχει κανένας ρομαντισμός μέσα σε όλο αυτό. Πονάει η ψυχή μου που έχασα 30 χρόνια από τη ζωή μου χωρίς να έχω καμία δυνατή ερωτική συγκίνηση και διάθεση», μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Machine Gun Kelly.

Αμέσως μετά, ο διάσημος ράπερ συμπλήρωσε: «Η Megan με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορείς να θάψεις ψυχικά τραύματα που έχεις μέσα σου. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για μένα. Δεν ξέρουν πόσο βαθιά με έχουν στιγματίσει τα διάφορα άσχημα πράγματα που έχω περάσει στην παιδική μου ηλικία».

Ωστόσο, η βαθιά αγάπη που υπάρχει μεταξύ του ράπερ και της ηθοποιού, δεν είναι πάντα... βελούδινη. Έχουν κι εκείνοι τους τσακωμούς και τις εντάσεις τους.

«Είναι έκσταση και μαρτύριο, σίγουρα… Δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλα είναι τέλεια μεταξύ μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από χρόνο, αλλά το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους είναι τόσο μεγάλο, που νιώθουν σαν να γνωρίζονται πολύ περισσότερο καιρό!

Δες στη photo gallery φωτογραφίες του Χολιγουντιανού ζευγαριού.

Cover photo: @meganfox