GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται τη μάχη του με την κατάθλιψη - «Δε με αναγνώριζα»

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται τη μάχη του με την κατάθλιψη - «Δε με αναγνώριζα»

Ο Μπράτης έκανε ένα διάλειμμα από κριτής του GNTM και μίλησε ανοιχτά για την ψυχική του υγεία πριν αρχίσει ο πρώτος κύκλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν ο Άγγελος Μπράτης σήμερα (12/10) και μίλησε όχι μόνο για το Greece’s Next Top Model αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο διάσημος κριτής του παιχνιδιού κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του πλατό και εκμυστηρεύτηκε ακόμα και ένα θέμα που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα.

Η κακή του ψυχολογική κατάσταση πριν το GNTM

Ο Μπράτης εξομολογήθηκε πως πριν τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν σε μία περίοδο που περνούσε burnout, ενώ είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη λαμβάνοντας και φαρμακευτική αγωγή. Το GNTM ήταν ένας λόγος να βγαίνει από το σπίτι του, που λόγω της κατάστασής του δεν ήθελε ποτέ να το κάνει.



«Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά -Αλλά τώρα που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω- γιατί είχε συμπέσει στην πραγματικότητα με ένα total burnout που είχα στα 40 μου. Εντελώς, όμως. Δεν μπορούσα ούτε να διασχίσω τον δρόμο. Τόσο πολύ. Κάηκε το σύστημα. Το Database. Όλα. Και, ταυτόχρονα, ενώ ήμουν με κατάθλιψη και αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα και έπρεπε να το διαχειριστώ. Να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μη με αναγνωρίζω», είπε ο Μπράτης και συνέχισε: «Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά. Δε μιλούσα. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Ωστόσο τα κατάφερα. Και είμαι αυτός που είμαι τώρα. Έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και θεωρώ πλέον ότι μου έκανε και πάρα πολύ καλό. Δηλαδή, αν δεν είχα αυτό το ταξί που ερχόταν να με πάρει να με πάει στο στούντιο, δε θα έβγαινα ποτέ από το σπίτι ποτέ»

https://www.instagram.com/p/CUXkR2LhKJc

Σήμερα, ο σχεδιαστής έχει βρει πια τον εαυτό του και απολαμβάνει την κάθε μέρα εντός και εκτός πλατό.

GNTM: Ο hot χορός του Μπράτη με την Ισμήνη και τα σχόλια στα social media