Άγριες Μέλισσες: H Ελένη ζητά την βοήθεια του Ακύλα που γίνεται ο σωτήρας του χωριού

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: H Ελένη ζητά την βοήθεια του Ακύλα που γίνεται ο σωτήρας του χωριού

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο νέος άρχοντας του κάμπου

Σεβαστοί εναντίον Σεβαστών απόψε και έρχεται η συγκλονιστική ατάκα του Νικηφόρου στον πατέρα του «Πόσο θα σας μισήσουμε ακόμη;» την ώρα της δίκης για τον φόνο του Θέμελη. Τα παιδιά του Δούκα της Μυρσίνης έξαλλα μαζί τους με τους δόλιους τρόπους που χρησιμοποιούν στη δίκη, ενώ η Ελένη Σταμίρη παλεύει να βγει από την φυλακή. Την ίδια ώρα ο Ακύλας (Αιμίλιος Χειλάκης) μοιράζει υποσχέσεις σωτηρίας, γιατί ξέρει ότι κρυφά αυτός εξουσιάζει τα πάντα στο χωριό. Μέχρι και η Ελένη που κρατείται για να την εκφοβίσουν θα ζητήσει την βοηθειά του για να σώσει και τον Λάμπρο. Ευτυχώς ο Ζάχος έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται σοβαρά.



Δεν άντεξε η Βιολέτα

Καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1 ήταν σήμερα η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία είχε κληθεί να μιλήσει και για τον διαφορετικό φέτος ρόλο της ως Βιολέτα στη σειρά. Λίγο όμως πριν βγει στον αέρα έκανε χιουμοριστική εισβολή στο πλατό την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν να δουν απόσπασμα από το νέο συγκλονιστικό επεισόδιο με τα αποσπάσματα της δίκης, σπάζοντας για λίγο την σοβαρότητα από τα δραματικά γεγονότα που έρχονται.



Όπως είδαμε και από το αποκλειστικό απόσπασμα, τα παιδιά των Σεβαστών χθες βρέθηκαν μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη με τα δόλια μέσα που χρησιμοποιεί ο δικηγόρος του πατέρα τους για να καταρρίψει τις καταθέσεις τους. Αυτό καταρχάς έφερε την Πηνελόπη εκτός εαυτού και τα νεύρα του Κωνσταντή και του Νικηφόρου χτύπησαν κόκκινο. Ο τελευταίος σήμερα θα έρθει αντιμέτωπος με τον πατέρα του και θα του ζητήσει να σταματήσει αυτή την τακτική. Λίγα λεπτά μετά η Πηνελόπη θα τον κατηγορεί ευθέως και για την δολοφονία του Αλέξη.



Στην συνέχεια όμως θα αναγκαστεί να αλλάξει τακτική. Η κατάθεση της ερωμένης του Αχιλλέα Μεγαρίτη είναι κόλαφος κατά του Δούκα και βγάζει τους Αβάντες στο προσκήνιο. Είναι η ώρα να επέμβει ο Ακύλας και να θέσει τον Δούκα κάτω από τη σκέπη του με το δόλιο σχέδιο που σκέφτεται για να την γλιτώσει εκείνος και να μην αρχίζουν να ερευνούν φυσικά και το παρελθόν το δικό του και του αδελφού του. Αυτό ήδη σας το είχαμε αποκαλύψει.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην tv και σώζει τον Δούκα από τη φυλακή

Ο Ζάχος αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Η Ελένη περνά ένα μαρτύριο διαφορετικό από ότι πέρασε την προηγούμενη χρονιά. Η βοήθεια του Ζάχου της είναι πολύτιμη την στιγμή που κρατείται και ανακρίνεται από τον Ντούνια. Ο Λυκογιάννης δέχεται παρόμοιο αίτημα και από τις αδελφές της και τώρα πια είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Ακύλας έχει βάλει το χέρι του σε όλα αυτά. Όταν θα δει τους ασφαλίτες να χτυπούν την Ελένη χάνει την ψυχραιμία του και ορμάει στον Ντούνια. Το καθεστώς έρχεται πια σε σύγκρουση με το παρακράτος. Αλλά η Ελένη όταν βγεί από την φυλακή θα βρεθεί στο σπίτι του Ακύλα. Ζητώντας την παρέμβασή του αλλά έτοιμη και να τα βάλει μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CU44EQINzSm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αντεπίθεση των γυναικών του Διαφανίου ξεκινά

Η Ζωή Μεγαρίτη με την αδελφή της Αιμιλία που είναι η νέα δασκάλα αποφασίζουν να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να επισκεφτουν το μαγαζί της Ουρανίας και γενικώς να πιάσουν κουβέντα με τον κόσμο του Διαφανίου. Ρίζω, Ουρανία και Παγώνα ούτε που θέλουν να τις βλέπουν και το δείχνουν χωρίς να φοβούνται.

H Μαρία Καλλιμάνη στο Queen.gr - Στις Άγριες Μέλισσες λέει ναι στον Ακύλα και όχι στον Κωνσταντή

zoi amalia

Την ίδια στιγμή σε μια απεγνωσμένη κίνηση για να σώσει το γιό του από την εξορία ο Κυριάκος Βαμβακάς φτάνει (και αυτός) στο κατώφλι του Ακύλα, ο οποίος έχει ξεκινήσει να «πουλά» τον καλοσυνάτο και πρόσχαρο χαρακτήρα του προς τους κατοίκους του χωριού για να τους βάλει φυσικά στο χέρι. Ο Βαμβακάς πέφτει στην παγίδα, την στιγμή που η Ουρανία συναντά τον Σαραντόπουλο ο οποίος επίσης βρίσκεται σε δεινή θέση. Και φυσικά θα ζητήσει να τον βοηθήσει.

#Ο σώζων εαυτόν σωθήτω