Τζένη Μπότση: Η συγκινητική αντίδραση της μαμάς της όταν έμαθε για τη σεξουαλική της παρενόχληση

Τζένη Μπότση: Η συγκινητική αντίδραση της μαμάς της όταν έμαθε για τη σεξουαλική της παρενόχληση

Η ηθοποιός συγκλονίζει με τη δήλωσή της για τους γονείς της.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη Δέσποινα Καμπούρη εμφανίστηκε η Τζένη Μπότση σήμερα 12/10. Η 49χρονη ηθοποιός που το 2019 απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την περίοδο που έμαθε η οικογένειά της για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 22 ετών.

Ήθελε πάντα να μιλήσει…

Η Τζένη Μπότση ήθελε πάντα να μιλήσει, όμως, όταν η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για την προσωπική της εμπειρία, της έδωσε δύναμη να μπορέσει να ανοιχτεί.



«Εγώ έχω ευχαριστήσει την Μπεκατώρου άπειρες φορές και θα την ευχαριστώ γιατί μου άνοιξε έναν δρόμο. Μου έδωσε δύναμη. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήθελα πάντα να μιλήσω. Ήθελα πάντα να πω αυτό που με βαραίνει. Ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Γιατί είναι πολύ άδικο. Δεν ήταν εύκολο»

Μπότση- Λάμπρη-Μιχαλά: Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Η αποκάλυψη στην οικογένειά της

Η οικογένεια της Μπότση δε γνώρισε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε. Το έμαθε μόλις μία μέρα πριν το θέμα κυκλοφορήσει στα Μέσα. Η ηθοποιός μοιράστηκε όλη τη δυσκολία της αποκάλυψης της εμπειρίας της στη μαμά και τον μπαμπά της.

«Το πιο δύσκολο από όλα ήταν οικογένειές μας. Ήταν το να το πούμε στις οικογένειές μας. Δηλαδή, εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. Τους το είπα μία μέρα πριν βγει το θέμα στα έντυπα και στο Instagram. Αλλά τους το είπα λίγο περιληπτικά. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση»

https://www.instagram.com/p/CI8_aSrh002

Η αντίδραση των γονιών της

Για έναν γονιό είναι πολύ δύσκολο να ακούει ότι το παιδί του έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση και η Τζένη Μπότση

«Η μαμά μου μού ζήτησε συγγνώμη. Και μία μάνα που έχει σταθεί δίπλα μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο, απαγορεύεται να μου ζητάει συγγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο και, αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε, είναι γιατί ήμασταν σε μία άλλη εποχή που αυτά τα πράγματα δε λεγόντουσαν. Οπότε δεν έφταιγε η μαμά μου. Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και που πλέον τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε»

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099