Ραφαέλα Ψαρρού: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η έξοδος με τον Γιώργο Καράβα

Ραφαέλα Ψαρρού: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η έξοδος με τον Γιώργο Καράβα

Η Ραφαέλα Ψαρρού κουρεύτηκε και λίγο μετά βγήκε με τον σύζυγό της, Γιώργο Καράβα.

Με νέο, ανανεωμένο look εμφανίστηκε η Ραφαέλα Ψαρρού, η nail artist και ιδιοκτήτρια σχετικού καταστήματος αλλά και σύζυγος του Γιώργου Καράβα που ανέλαβε coach των κοριτσιών του GNTM, μετά την αλλαγή ρόλου της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα πολύ «φρέσκο» κορίτσι, με ένα πολύ χαρακτηριστικό «ζεστό» χαμόγελο και υπέροχη αίσθηση του στυλ. Οι αναρτήσεις της στο Instagram αφορούν σε κάθε πλευρά της ζωής της, από τις κοινές της στιγμές με τον Καράβα μέχρι τις εμφανίσεις της και τα looks που επιλέγει να κάνει στις βόλτες της.

Γιώργος Καράβας: Ποζάρει με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, στα backstage του GNTM4 (photos)

Το νέο look της Ραφαέλας Ψαρρού

Η Ραφαέλα Ψαρρού αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της. Έτσι, έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και το νέο της look είναι πολύ cool και κολακευτικό.

rafaela psarrou kourema copy

Η έξοδος με τον Γιώργο Καράβα

Λίγες ώρες μετά το κούρεμα, η Ραφαέλα Ψαρρού συνέχισε την ημέρα της με τον Γιώργο Καράβα. Καθώς το ζευγάρι εισήλθε στο μαγαζί, η Ραφαέλα σταμάτησε σε έναν καθρέφτη που βρισκόταν στον τοίχο για να απαθανατίσει για μία ακόμα φορά το νέο της κούρεμα.



Ψαρρού και Καράβας ανεβάζουν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες για τους followers τους. Θα δεις μερικές από αυτές στη συνέχεια.