Kim Kardashian: Κέρδισε το αγαπημένο σπίτι του Kanye West - Η επίπληξη από την κόρη της North

Ιωάννα Τζανή
Kim Kardashian: Κέρδισε το αγαπημένο σπίτι του Kanye West - Η επίπληξη από την κόρη της North

Ακριβό το τίμημα του διαζυγίου για τον Kanye West!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, κάτι το οποίο απέδειξε εμπράκτως ο ράπερ με την εμφάνισή του στο στούντιο του Saturday Night Live προκειμένου να υποστηρίξει το ντεμπούτο της Kim στην παρουσίαση.

Ωστόσο το διαζύγιο που υπέβαλλε η Kardashian τον Φεβρουάριο του 2021 είναι εν εξελίξει και οι καλές τους σχέσεις δεν αλλάζουν τις νομικές διαδικασίες που πρέπει ούτως ή άλλως να ακολουθηθούν.

Έτσι, η 40χρονη βγαίνει κερδισμένη από τον γάμο της με τον West, αφού η έπαυλή τους στο Hidden Hills, περνά και επισήμως στην ιδιοκτησία της. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερης αξίας ακίνητα που είχε από κοινού το ζευγάρι, αοφύ η αξία του αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια!


https://www.instagram.com/p/CB_Fe6xgYDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακαίνιση που εκτίναξε την αξία της έπαυλης

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να διαπραγματεύτηκε μια τιμή εξαγοράς για το σπίτι, το οποίο χτίστηκε από την αρχή όταν πήραν την απόφαση να το πουλήσουν. Αυτό που μας εξέπληξε ωστόσο στο άκουσμα της είδησης, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής και της διακόσμησης του σπιτιού το ανέλαβε ο Kanye και όχι η Kim. Ο ράπερ συνεργάστηκε με διάφορους αρχιτέκτονες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Axel Vervoordt, ενώ αγόρασε και ακίνητα δίπλα από το σπίτι για να επεκτείνει την εντυπωσιακή κατοικία.

Παρόλο που η απόφαση της Kim να κρατήσει το σπίτι είναι μεγάλη, πηγές του TMZ αναφέρουν ότι έδωσε στον πρώην σύζυγό της κάποια χρήματα προκειμένου να εξισορροπήσει τα πράγματα μεταξύ τους.

Το πολυτελές σπίτι αγοράστηκε από το πρώην ζευγάρι το 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων, επομένως η εκτόξευση της τιμής στα 60 εκατομμύρια, αποδεικνύει ότι η ανοικοδόμηση του Kanye... έπιασε τόπο.



Η είδηση ότι η έπαυλη περνά πλέον στα χέρια της Kim, έρχεται αμέσως μετά τα νέα ότι ο Kanye West πούλησε το ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ για 11 εκατομμύρια δολάρια. Ο 44χρονος αγόρασε ένα παραλιακό σπίτι αξίας 57 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού, κάτι που κάνει σαφές ότι τόσο αυτός όσο και ο Kim, προχωρούν σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους μετά το διαζύγιο.

Η αστεία φράση που λέει η North στην Kim Kardashian

Σε ένα νέο βίντεο της Kim Kardashian που ανέβηκε στο Ellen Digital's Mom Confessions, η 40χρονη αποκάλυψε ότι η 8χρονη κόρη της, North, είναι πολύ αυστηρή μαζί της όταν έχουν μια διαφωνία και το «όπλο» που χρησιμοποιεί για να πληγώσει τη μαμά της είναι να της λέει ότι το σπίτι της είναι... χάλια! Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το πιο κακό πράγμα που της έχει πει ποτέ κάποιο από τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CENnyeOg3bC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάθε φορά που έρχομαι σε κάποιου είδους διαφωνία με την κόρη μου τη North, θεωρεί ότι το χειρότερο που μπορεί να μου πει είναι "το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο, είναι όλο λευκό! Ποιος ζει σε ένα σπίτι σαν και αυτό;" Είναι κακό αυτό που λέει, γιατί μου αρέσει το σπίτι μου», εξήγησε η Kim,

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Kardashian West ανέφερε ότι προσπαθεί να μη λέει ψέματα στα παιδιά της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα στην αρχή για να μπορέσω να τα βγάλω από το σπίτι ή να προσπαθήσω να τα πάω κάπου να παίξουμε ή κάτι τέτοιο. Αλλά σύντομα κατάλαβα ότι αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει και προτιμώ να είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου».

Cover photo: @kimkardashian