Κατερίνα Καινούργιου: Σε διπλό ρόλο - έκπληξη στο J2US (photos)

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Καινούργιου: Σε διπλό ρόλο - έκπληξη στο J2US (photos)

Nτουέτο με τον Νίκο Κοκλώνη και στην θέση της Κατερίνας Στικούδη. Το χιουμοριστικό βίντεο αλα Grease. 

Μέχρι τώρα βλέπαμε τη Super Κατερίνα του Alpha, να είναι κάθε Σάββατο backstage στο J2US και να παρακολουθεί από κοντά τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές, να στηρίζει τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη αλλά και την συνεργάτιδά της Μάρα Μειμαρίδη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου οι οποίοι επίσης διαγωνίζονται φέτος. Αυτό το Σάββατο αποφάσισε να ανέβει και στην σκηνή!

Και σε ρόλο τραγουδίστριας

Εδώ και λίγες ημέρες μόλις τελειώνει την εκπομπή της η Κατερίνα στον Alpha, μετά την καθιερωμένη σύσκεψη με τους συνεργάτες της, φεύγει από το κανάλι και κάνει πρόβες στο στούντιο. Ετοιμάζεται πυρετωδώς γιατί φυσικά δεν θα χάσει την ευκαιρία και στο live του Σαββάτου όχι μόνο θα τραγουδήσει αλλά και θα χορέψει υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί. Και στον προηγούμενο κύκλο του J2US στο Open τo είχε κάνει και τα είχε καταφέρει μια χαρά



.

Ο ρόλος της και στο green room

Στο live που έρχεται αυτό το Σάββατο δεν θα δούμε την Κατερίνα Στικούδη στο green room, γιατί η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Η θέση της μένει κενή προς το παρόν, αλλά η συνονόματή της Κατερίνα Καινούργιου θα καλύψει εκτός από την εμφάνιση της στην σκηνή και αυτή τη θέση, τουλάχιστον για μια βραδιά. Η παραγωγή δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα γίνει αυτό στη συνέχεια, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια στιγμή και την επιστροφή της τραγουδίστριας πριν λήξει για φέτος το show.


https://www.instagram.com/p/CUiUJhroXm1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα ανυπομονεί για την εμφάνισή της και οι συνεργάτες της, ετοίμασαν και ένα χιουμοριστικό animation βίντεο με παρτενέρ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τραγουδούν την γνωστή επιτυχία από το Grease ως Τζόν Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζόν. Λέτε να το δούμε και στην σκηνή του J2US;



Μην εκπλαγείτε πάντως αν μέχρι το τέλος του J2US η παρουσιάστρια εμφανιστεί και πάλι σε ρόλο guest. Το έχει δηλώσει άλλωστε πως όλα της τα βράδια του Σαββάτου είναι αφιερωμένα στο show που αγαπά τόσο πολύ!