Αγνώριστη η Victoria Beckham: Τα σχόλια για το πρήξιμο στο πρόσωπό της

Αγνώριστη η Victoria Beckham: Τα σχόλια για το πρήξιμο στο πρόσωπό της

Ο κόσμος που είδε τη Victoria Beckham στο Good Morning America απόρησε.

Δεν συνηθίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις η Victoria Beckham και σίγουρα όχι τις live εμφανίσεις αλλά έκανε την εξαίρεση για να δώσει το παρόν στο Good Morning America, το καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο των ΗΠΑ.
Αυτό που παρατήρησαν οι fans είναι πως η Beckham προσπάθησε να προωθήσει τα νέα προϊόντα ομορφιάς που λανσάρει αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει καλά καλά.

Τα fillers έκαψαν τη Victoria

Η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην Posh Spice girl φαίνεται πως έκανε αλλαγή στην εμφάνισή της και πρόσθεσε fillers στα χείλη της κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές.



Η Victoria και οι πλαστικές:

Για πολλά χρόνια η Beckham αρνούνταν ότι έχει κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόσωπο ή το σώμα της. Όλα αυτά ως το 2016, όταν παραδέχτηκε την πλαστική στο στήθος τονίζοντας στο τεύχος Οκτωβρίου της Βρετανικής Vogue το εξής:

«Αν μιλούσα στον νεαρό εαυτό μου, θα έλεγα πως δεν πρέπει να πειράξω το στήθος μου. Τόσα χρόνια που το αρνιόμουν ήμουν χαζή. Σημάδι ανασφάλειας. Ας γιορτάσουμε ό,τι έχουμε»

Πάντως, το 2019, η Victoria υποστήριξε πως δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό της, εξηγώντας πως δεν έχει κάνει ούτε ενέσεις, ούτε fillers.

Καμία επανένωση για τις Spice Girls

Η 49χρονη απέκλεισε κάποιο reunion με τις Spice Girls τονίζοντας πως δεν είναι πια το πάθος της να τραγουδά ή να χορεύει.

Ο γάμος με τον David Beckham:


https://www.instagram.com/p/CTRZcvfjKHd

Η Victoria αποκάλυψε πως το μυστικό για τον γάμο 23 ετών με τον David είναι πως διασκεδάζουν πολύ μαζί: