Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια του νυφικού της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια του νυφικού της

Με αφορμή τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, η Κατερίνα Καινούργιου λέει πώς θέλει το νυφικό της.

Αυτές τις μέρες, ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα Μέσα. Ακόμα περισσότερο, στο προσκήνιο βρέθηκε το νυφικό που φόρεσε -αν και δεν το επέλεξε εκείνη, όπως είπε- που αποτελεί καλλιτεχνικό δημιούργημα του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ.

Με αφορμή το off-white slip dress που ολοκληρώθηκε με ένα μεταξωτό τούλι πάνω στο οποίο ήταν κεντημένα με την τεχνική του patchwork 18 είδη ντελικάτης δαντέλας, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σχετικό σχόλιο στην εκπομπή της και αποκάλυψε στο πλατό και στο κοινό που παρακολουθούσε ότι εκείνη έχει σκεφτεί ήδη το νυφικό που θέλει να φορέσει όταν παντρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CU9Qd0ioOKs

Το ιδανικό νυφικό της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν σκέφτεται το νυφικό των ονείρων της, το μυαλό της πηγαίνει σε μία κλασική εικόνα συνδυασμένη με ένα σέξι στοιχείο. Ένα εντελώς κλειστό νυφικό στο μπροστινό μέρος που αποκαλύπτει την πλάτη.



«Κι εγώ μπορεί να το έραβα MI-RŌ, γιατί είναι πολύ φίλοι μου τα παιδιά. Εγώ τα θέλω πολύ κλειστά. Εδώ (στα χέρια) όλο (κλειστό). Όλο μέχρι πάνω. Όλη η πλάτη έξω και να ανοίγει. Και να έχει πολύ στενή μέση. Εγώ θα το βάλω ό,τι και να ‘ναι. Και καλοκαίρι. Πολύ ωραίο. Θα το βάλω μια μέρα εδώ να το δείτε», είπε στους συναδέλφους της και συνέχισε: «Πλάκα σας κάνω, βρε παιδιά. Σας λέω πώς το έχω φανταστεί. Το έχω φωτογραφίες. Αν ποτέ παντρευτώ, το έχω πώς μου αρέσει»