Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento

Η 27χρονη τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (13/10) υποδέχτηκε στην εκπομπή του The 2Night Show την Ήβη Αδάμου. Η 27χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, όμως η αποκάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της και την κόρη τους, είναι πράγματα που δεν μπορείς να μην σχολιάσεις.

Ήβη και Μιχάλης είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό ζευγάρι και ο ερχομός της κόρης τους αναμφίβολα ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Τι αποκάλυψε όμως η Ήβη Αδάμου για την Ανατολή και τον Μιχάλη;

michalis stavento

Η εξομολόγηση της Ήβης Αδάμου για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Στη διάρκεια της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ήβη Αδάμου μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη και χαρακτηριστικά είπε, πως σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη δεν σηκώνει κουβέντα.

«Δεν σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Δηλαδή, ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, για όλους αυτούς τους λόγους που είπες και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ. Μόνο αυτή η ποιότητα που λες, που δεν υπάρχει εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, είναι ένας άνδρας με πάρα πολλή ποιότητα, πυγμή σε αυτά που θα πει, κρατάει πάντα τον λόγο του, προστατευτικός, είναι ρε παιδί μου όπως πρέπει για μένα», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια.

Ήβη Αδάμου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της και οι ευχές

Η ζωή στην Αλεξανδρούπολη

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης με την κόρη τους ζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, και κατεβαίνουν στην Αθήνα μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτόν τον ενάμιση χρόνο της καραντίνας τον πέρασαν στην Αλεξανδρούπολη, και αυτό γιατί θεωρούν πως η κόρη τους θα μεγαλώσει καλύτερα σε μια επαρχιακή πόλη.

«Ήταν κοινή μας απόφαση να μείνουμε στην Αλςξανδρούπολη. Ο Μιχάλης πάντα με ρωτάει τι θέλω να κάνω, δεν με ζορίζει ποτέ σε τίποτα. Είναι η πρώτη και η πιο βασική ερώτηση σε ότι και αν γίνεται. Όταν έρχεται ένα παιδί και γίνεσαι γονιός τα βάζεις πάλι κάτω και σκέφτεσαι από την αρχή, για το παιδί μου τι είναι καλύτερο;», ανέφερε η Ήβη Αδάμου.



Η αποκάλυψη για την κόρη της Ανατολή

Στη διάρκεια τη συνέντευξής της η Ήβη Αδάμου μίλησε και για την κόρη της Ανατολή, η οποία φέτος πήγε για πρώτη φορά παιδικό σταθμό. Και σε αντίθεση με άλλα παιδάκια που κλαίνε και δεν θέλουν να αποχωριστούν τη μαμά τους, η Ανατολή ήταν μια σωστή δεσποινίδα.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, δεν πρόλαβε να της πει ούτε γεια. Μπήκε μέσα μόνη της, δεν την ένοιαξε τίποτα και κανένας. Όσο για τη σχέση με τον μπαμπά της; Η Ήβη Αδάμου παραδέχτηκε πως η Ανατολή κάνει τον Μιχάλη ό,τι θέλει, τον τρελαίνει και δεν μπορεί να της επιβληθεί.



Πάντα έτσι όμως δεν συμβαίνει ανάμεσα στους μπαμπάδες και τις κόρες;