Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Οι λεπτομέρειες του γάμου (μπομπονιέρες, τούρτα και φόρεμα δεξίωσης)

Πατούλια Κατερίνα
Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Οι λεπτομέρειες του γάμου (μπομπονιέρες, τούρτα και φόρεμα δεξίωσης)

Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου στην Ύδρα αποκαλύφθηκαν.

Από τους 173 χιλιάδες followers που ακολουθούν τον Κωστή Μαραβέγια στο Instagram, οι 130 χιλιάδες έδειξαν την αγάπη τους στο γαμήλιο post του τραγουδιστή, το οποίο ήταν μια γραπτή εκδήλωση αγάπης στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα έχοντας στο πλευρό τους λιγοστούς φίλους και συγγενείς.

Η συγκινητική αφιέρωση του Μαραβέγια:

Ο Μαραβέγιας αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης στην Τόνια του σε μια δημόσια ανάρτηση και με μια διάθεση πιο ανοιχτή σε σχέση με το προφίλ χαμηλών τόνων που μας είχε συνηθίσει το ζευγάρι.

Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου


https://www.instagram.com/p/CU9f3L2IU06

Οι νέες φωτογραφίες του γάμου:

Η Σωτηροπούλου, πέρα από το ποστ που έκανε με το timeless νυφικό της, δημοσίευσε και μερικές ακόμα φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μαραβέγια.

Wedding vibes! Το timeless νυφικό των MI-RŌ που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου


https://www.instagram.com/p/CU_z22Qo9YK

Στις φωτογραφίες αυτές, είδαμε και το φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη και πάλι από τους Mi- Ro που έβαλε η Σωτηροπούλου στο γαμήλιο πάρτι.


https://www.instagram.com/p/CU92DNrjHfY

Στα stories της η ηθοποιός μας έδειξε και τις χειροποίητες μπομπονιέρες, ενώ ξεχωριστή ήταν και η γαμήλια τούρτα με το ζευγάρι να αποτυπώνεται με ζαχαρόπαστα στην κορυφή της.

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό νυφικό της (video)Δες όλες τις φωτογραφίες με τις λεπτομέρειες του γάμου παρακάτω.

DPG Network