Τόνια Σωτηροπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό νυφικό της (video)

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό νυφικό της (video)

Μπορεί ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια να έγινε σε κλειστό κύκλο, όμως η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα video φορώντας το υπέροχο νυφικό της.

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και είναι απόλυτα λογικό! Πρόκειται για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της καθώς χθες (Δευτέρα 11 Οκτωβρίου) η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια, ετσι όπως το ονειρευόταν, στην Ύδρα.

Τι κι αν ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών; Τι κι αν με ευγένεια το διάσημο ζευγάρι ζήτησε από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους και να μην δημοσιοποιήσουν τίποτα από τον γάμο τους;

Η ηθοποιός πριν από λίγο θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους και τους θαυμαστές της μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου της. Η πρώτη ανάρτηση ήρθε με post στο Instagram, με μια φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο που τελέστηκε στην Ύδρα, μια εικόνα που δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της.

Μυστικός γάμος στην Ύδρα για Σωτηροπούλου-Μαραβέγια- Η μπομπονιέρα και το κέρασμα

Το ζευγάρι πιασμένο χέρι χέρι χαμογελά και η ευτυχία τους είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.


https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC

Η Τόνια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της κάτι που φαίνεται και από τα stories της. Μετά από την φωτογραφία από το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, η ηθοποιός ανέβασε ένα video φορώντας το υπέροχο νυφικό της. Με το μακρύ πέπλο της (ειδικά σχεδιασμένο -όπως και το νυφικό- από τους MIRO), ποζάρει μέσα από τον χώρο όπου έγινε ο γάμος και το dinner, στο ξενοδοχείο Ηydrea, ένα μυστήριο που τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Η Τόνια ήταν εντυπωσιακά όμορφη!









Το ρομαντικό νυφικό ανέβασαν και οι MIRO στο προφίλ τους στο Instagram, μια surmesur δημιουργία σχεδιασμένη ειδικά για την αγαπημένη τους φίλη, Τόνια!




https://www.instagram.com/p/CU7vlTYoVbF



Η ηθοποιός μια μέρα μετά τον γάμο της, ανέβασε μια φωτογραφία από το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.



ydra


Δες τις φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού!