Owen Wilson: Η πρώην του τον κατηγορεί ότι δεν έχει δει ποτέ την κόρη τους

Ιωάννα Τζανή
Owen Wilson: Η πρώην του τον κατηγορεί ότι δεν έχει δει ποτέ την κόρη τους

Ο ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με τα άλλα δύο παιδιά του.

Ακόμα ένα σκάνδαλο στο Hollywood. Η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Owen Wilson, Varunie Vongsvirates, ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός - ο οποίος είναι πατέρας δύο ακόμη παιδιών από διαφορετικές γυναίκες - αρνείται να γνωρίσει την τριών ετών κόρη τους Lyla και δεν έχει πάει ποτέ να τη δει από τη μέρα που γεννήθηκε.

«Δυστυχώς δεν την έχει γνωρίσει ποτέ», είπε η Vongsvirates στην εφημερίδα Daily Mail δύο ημέρες αφότου δημοσίευσε στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής, με αφορμή τα τρίτα της γενέθλια.


https://www.instagram.com/p/CU0AHo8Ajnh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 37χρονη έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Χαρούμενα γενέθλια στο άγριο παιδί μου! Σ 'αγαπώ πολύ».

Πάντως, το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μόλις δει την 3χρονη Lyla, είναι πως είναι φτυστή στον διάσημο πατέρα της!

Οι αλλεπάλληλες κατηγορίες

Το 2019, η Varunie Vongsvirates είχε αναφερθεί και πάλι στον Owen Wilson, αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακαλέσει αρκετές φορές τον 52χρονο να είναι μέρος της ζωής της Lyla, αλλά εκείνος δε θέλει να έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι τους και αρνείται να τη γνωρίσει.

«Βοηθάει οικονομικά, αλλά δεν έχει σχέση αυτό», είπε τότε, προσθέτοντας: « Η Lyla χρειάζεται έναν πατέρα. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι συνεχίζουν να του δίνουν ρόλους όπου υποδύεται τον πατέρα, παίζει τον πατέρα στη νέα του ταινία και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη δική του κόρη», ανέφερε η Vongsvirates.



Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε μια on-off σχέση για περίπου πέντε χρόνια, ενώ έμπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο ηθόποιος ζήτησε από την 37χρονη να χωρίσουν όταν εκείνη ήταν ήδη έγκυος. Μάλιστα, ο ηθοποιός ζήτησε το 2018 να κάνει τεστ πατρότητας, τα αποτελέσματα του οποίου επιβεβαίωσαν ότι είναι πατέρας της Lyla.

Η Vongsvirates γέννησε στις 9 Οκτωβρίου 2018, χωρίς τον Owen στο πλευρό της.

Τα σχόλια του Owen Wilson για τους γιους του

Σε αντίθεση με την απουσία του από τη ζωή της 3χρονης κόρης του, ο σταρ του Hollywood διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους δύο γιους του, τον 10χρονο Robert, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ηθοποιού, και τον 7χρονο Finn. Τον πρώτο γιο τον έχει αποκτήσει με την Jade Duell και τον δεύτερο με την Caroline Lindqvist.


https://www.instagram.com/p/CRRtXJoJgbY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναφερόμενος στον μεγαλύτερο γιο του, Robert, ο Owen Wislon μίλησε το 2017 στην Ellen Degeneres για τη σχέση που έχει με τους γιους του.

«Είναι απίστευτο. Οτιδήποτε λέει ο Robert είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Μπορώ ήδη να φανταστώ πώς θα είναι οι γιοι μου στην εφηβεία», δήλωσε χαρακρηριστικά ο ηθοποιός.