Η Adele κυκλοφόρησε νέο τραγούδι μετά από 5 χρόνια και το Twitter παραληρεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Adele κυκλοφόρησε νέο τραγούδι μετά από 5 χρόνια και το Twitter παραληρεί

Το νέο τραγούδι της Adele μιλάει για τον χωρισμό της από τον Simon Κonecki.

Ευτυχισμένους και τρελούς από χαρά έκανε πριν από λίγες ώρες η Adele τους fans της, με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Easy On Me». Μετά από πέντε χρόνια αποχής, η Adele επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των θαυμαστών της με το νέο της τραγούδι.

Το πολυαναμενόμενο single «Easy On Me» είχε κυκλοφορήσει σε teaser την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ της «30» και οι fans της κάθισαν υπομονετικά στο YouTube τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για να ακούσουν το κομμάτι για πρώτη φορά, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το διαζύγιό της από τον Simon Konecki.

adele 245150365 407802484184386 5468799562058431454 n

Το νέο τραγούδι της Adele έγινε ήδη viral στο Twitter

Μόλις μερικές ώρες χρειάστηκαν οι fans της Adele για να κάνουν viral το νέο της τραγούδι. Στο video clip θα δεις την 33χρονη να πακετάρει τα πράγματά της από το σπίτι και να φεύγει, ενώ όσο οδηγεί, μέσα από το αμάξι φεύγουν σελίδες με στίχους. Το νέο της single ξεσήκωσε ήδη τους φανς από τα πρώτα κιόλας λεπτά κυκλοφορίας του, κι έγινε viral στο Twitter με τους χρήστες να αναφέρουν πως το κομμάτι τους ανατριχιάζει και τους κάνει να δακρύζουν.

Σε λιγότερο από 12 ώρες το κομμάτι της έχει συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ το post της στο Instagram με στιγμιότυπο από το video clip ξεπέρασε μέσα σε 9 ώρες τα εννιά εκατομμύρια προβολές και τα 4 εκατομμύρια likes.


https://www.instagram.com/p/CVBunb-Ly0W

Το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει για το τραγούδι της, το οποίο είναι πραγματικά πολύ καλό και βγαλμένο από τη ζωή.



Η Adele στο νέο της τραγούδι μιλάει για τον χωρισμό της

Όταν λέμε «βγαλμένο από τη ζωή» το εννοούμε αφού το Easy On Me της Adele μιλάει για τον χωρισμό της από τον σύζυγό και πατέρα του παιδιού της Simon Konecki.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: «Είμαστε τόσο βαθιά κολλημένοι στον τρόπο μας, δεν μπορείς να αρνηθείς πόσο σκληρά προσπάθησα. Άλλαξα το ποια ήμουν για να βάλω μπροστά τους δυο σας» και «Ήμουν ακόμα παιδί, δεν είχα την ευκαιρία να νιώσω τον κόσμο γύρω μου, δεν είχα χρόνο να διαλέξω, τι επέλεξα να κάνω…».

H Adele αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αδυνάτισε (photos)

Το μήνυμά της στο Instagram

H 33χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε στο Instagram πως το άλμπουμ της 30 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και έγραψε στο caption που συνόδευε το post της: «Σίγουρα δεν ήμουν πουθενά εκεί που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν το πρωτοξεκίνησα πριν από σχεδόν 3 χρόνια. Στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο. Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα το έκανα. Κι όμως εκεί ήμουν εν γνώσει - πρόθυμα ακόμη, ρίχνοντας τον εαυτό μου σε έναν λαβύρινθο απόλυτης ακαταστασίας και εσωτερικής αναταραχής».


https://www.instagram.com/p/CU-Kv8NgvVj

O Drake στηρίζει την Adele στην επιστροφή της μετά από 5 χρόνια

Ο Drake και η Adele είναι πολύ καλοί φίλοι, και ο γνωστός ράπερ δεν γινόταν να μη στηρίξει τη φίλη του στην επιστροφή της. Πέντε χρόνια μετά το νέο της τραγούδι, η 33χρονη επέστρεψε με το Easy On Me και ο Drake έδειξε τη στήριξή του στο Instagram.

O rapper ανέβασε ένα στόρι με φωτογραφία της Adele, με το caption να αναφέρει: «Μία από τις καλύτερες μου φίλες μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι».

Δες στη gallery παρακάτω τα tweets των fans για το νέο single της Adele.