Νίκος Οικονομόπουλος: Ξεκαθάρισε την αλήθεια για τον κορονοϊό, την εντατική και το οξυγόνο

Πατούλια Κατερίνα
Νίκος Οικονομόπουλος: Ξεκαθάρισε την αλήθεια για τον κορονοϊό, την εντατική και το οξυγόνο

Οικονομόπουλος για covid19: «Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα». 

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται από σήμερα, ο Νίκος Οικονομόπουλος φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη στη μάχη που έδωσε ο 37χρονος τραγουδιστής με τον κορονοϊό μέσα στον Αύγουστο του 2021.

Η θετική διάγνωση και η νοσηλεία στον Ευαγγελισμό:

Λίγο μετά τα μέσα του Αυγούστου, ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε να νοσηλεύται στον Ευαγγελισμό. Ο τραγουδιστής που βρέθηκε αρχικά στο σπίτι με θετικό τεστ και ήπια συμπτώματα covid19, παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Η εντατική, η διασωλήνωση και το εξιτήριο:

Οι ημέρες περνούσαν τον Αύγουστο και τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Οικονομόπουλο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την εντατική με τους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες για να αποφύγουν τη διασωλήνωση. Τελικά, ο 37χρονος πήρε εξιτήριο και έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τη μάχη που έδωσε αλλά εκφράζοντας την αγάπη που ένιωσε για όσους τον στήριξαν:
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», τόνιζε ο Οικονομόπουλος


Η αλήθεια: «Χρειάστηκα οξυγόνο, γράφτηκαν υπερβολές».
Λίγο πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα, ο Οικονομόπουλος φρόντισε να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν και τη νοσηλεία του, βάζοντας όμως τα πράγματα στη σωστή τους θέση:
«Μόνο χαρά νιώθω που θα συναντηθώ με τον κόσμο σχεδόν μετά από δύο χρόνια. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή», είπε αρχικά για να εξηγήσει σχετικά με τον covid19:

«Γράφτηκαν υπερβολές, παρουσιάστηκε από κάποια σάιτ αρκετά υπερβολικά θα έλεγα η περιπέτειά μου και δεν θα έπρεπε. Ήταν τα πράγματα πολύ σοβαρά για μένα, έτσι ακούστηκε, ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα σίγουρα λίγο οξυγόνο τόσο όσο για να είμαι αρκετά καλά».Ο Οικονομόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, αρκέστησε απλά στο να εξηγήσει πως το τραγούδι του «Από έρωτα» δεν τον εκφράζει το διάστημα αυτό.

Τι είπε ο τραγουδιστής για τα talent shows και τις σχέσεις με θαυμάστριες;

Δες την γκάλερι.