Μαρία Ηλιάκη: Έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Ηλιάκη: Έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη

Το post της παρουσιάστριας θα σε κάνει να ερωτευτείς.

Η Μαρία Ηλιάκη τη σημερινή μέρα της την ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο ever. Ο καιρός αυτός με τις βροχές και τη συννεφιά είναι ιδανικός για να μείνεις σπίτι για cocooning με τον σύντροφό σου (ή μόνη αν είσαι single), να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και να βλέπεις τη βροχή να σχηματίζει ρυάκια στο τζάμι.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε μια ακόμη ιδέα βέβαια και είπε πως ο καιρός αυτός είναι για αφιερώσεις, κι έκανε τη δική της αφιέρωση στον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρίας Ηλιάκη στον σύντροφό της

Η Μαρία Ηλιάκη έριξε την ιδέα για τις αφιερώσεις και ξεκίνησε πρώτη, αφιερώνοντας στον αγαπημένο της και πατέρα της κόρης της, ένα πολύ γλυκό και όμορφο τραγούδι, το οποίο σίγουρα θα σε κάνει να ερωτευτείς.



Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «το κέντρο του κόσμου» και ο ερμηνευτής ο Αφανής Ήρωας. Η Μαρία Ηλιάκη λατρεύει αυτό το τραγούδι και όσα λέει και γι’ αυτό και το αφιέρωσε στον Στέλιο της.



Μαρία Ηλιάκη: Δείχνει πώς ξυπνάει τα πρωινά με την κόρη της (photo)

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, στις 28 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια ανάρτηση, η οποία σχετιζόταν με την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια #tb φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, η οποία συνοδευόταν από το ακόλουθο caption: «Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος, και ένα χρόνο μετά, η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει. Εύχομαι σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδιά και αυτό νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη».


https://www.instagram.com/p/CUXzLM8Mz0y

Η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη είναι ό,τι πιο γλυκό και όμορφο

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη μετράει πια τρία χρόνια, και πλέον έχουν αποκτήσει μαζί ένα γλυκύτατο μωράκι. Τα post που κάνουν κάθε τόσο στα accounts τους και τα σχόλια, αποδεικνύουν πως είναι full in love και αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα ever.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της με τον Στέλιο στο Instagram, η Μαρία είχε γράψει: «To the moon and back» με εκείνον να συμπληρώνει σε σχόλιο «έρωτα μου». Και πώς να μη λιώσεις με τόση αγάπη;