Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα των παιδιών της και τον διάλογο με τον αδερφό της (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα των παιδιών της και τον διάλογο με τον αδερφό της (video)

Η Ελένη και το πρόβλημα στο σπίτι της.

Ο Μπάλλος, το φυσικό φαινόμενο της κακοκαιρίας που συνεχίζει να πλήττει τη χώρα μας, προκαλώντας ζημιές σε περιουσίες και δυσκολίες στις μετακινήσεις. Εννοείται βέβαια, πως οι καθημερινές εκπομπές που δεν ανήκουν στην ειδησεογραφία, προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν με λίγο χιούμορ την κατάσταση.

Αυτό έγινε και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μίλησε για τα προβλήματα που προκάλεσε ο Μπάλλος στο σπίτι της.

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Ιταλία

Έξαλλα τα παιδιά της Ελένης:

Τα παιδιά της Μενεγάκη, ήταν έξαλλα, όταν η παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι της. Η κακοκαιρία είχε ήδη πλήξει τα Μελίσσια όπου ζει η Ελένη και ένα ήταν το βασικό πρόβλημα των παιδιών της: Τι θα κάνουν με το κομμένο Internet και χωρίς wifi.



«Πήγα στο σπίτι και με πιάσαν όλοι και άρχισαν να φωνάζουν ότι έχει πέσει το wifi. Ε, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάνουν έτσι. Μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μάθημα από το ίντερνετ, ε μου εξήγησαν πως δεν παίζουν όλα τα πράγματα μέσα στο σπίτι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε, να μπούμε στις πλατφόρμες, να δουλέψουν οι παιχνιδομηχανές, έτσι κατάλαβα γιατί έκαναν έτσι», τόνισε η Ελένη, με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να της εξηγεί πως το ρητί που ισχύει πια είναι πως αν θέλεις να παντρευτείς κάποιον, πρέπει να τον τεστάρεις σε ένα σπίτι που δεν έχει ίντερνετ.

Εκεί η Ελένη συμφώνησε και αποκάλυψε και τον διάλογο που έκανε πρόσφατα με τον αδερφό της.

Μιλώντας με τον Θοδωρή Μισόκαλο, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως και ο αδερφός της της είπε πως πλέον όταν δεν έχουμε Internet και οι ενήλικες μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε.

Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει τη χώρα και να είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα μίντια και στα social media, όπως το Twitter.

kakokairia

Περισσότερα από 35.000 tweets γράφτηκαν συνολικά για τη βροχή και η κακοκαιρία συνεχίζεται.