Matthew Mindler: Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού (photos)

Ιωάννα Τζανή
Matthew Mindler: Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού (photos)

Ο ηθοποιός της ταινίας «Our Idiot Brother» αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο.

Θλίψη σκόρπισε στο Hollywood η είδηση ότι ο νεαρός ηθοποιός Matthew Mindler που έφυγε από τη ζωή πριν δύο μήνες έβαλε τελικά τέλος στη ζωή του μόνος του, χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο, το οποίο προμηθεύτηκε από το Amazon έναντι 15 δολαρίων.

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λάνκαστερ διαπίστωσε ότι ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού - ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Our Idior Brother» - ήταν αυτοκτονία και προήλθε από την τοξικότητα που προκάλεσε το νιτρικό νάτριο στον οργανισμό του.


https://www.instagram.com/p/CTJ7JswoJfR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ουσία αυτή χρησιμοποιείται συνήθως για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας, ενώ μπορεί να επιφέρει τον θάνατο προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα.

Οι αποκαλύψεις της μητέρας του Matthew Mindler

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα του Matthew Mindler, ο γιος της αγόρασε το νιτρικό νάτριο τις πρώτες μέρες αφού έφυγε από το σπίτι τους για να πάει στο πανεπιστήμιο Millersville, στην Πενσυλβάνια.



Η Monica Mindler αποκάλυψε ότι ο 19χρονος έπασχε από στρες ακραίας μορφής ενώ η ίδια σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο γιος της έψαχνε πληροφορίες στο διαδίκτυο για το πώς να πάρει νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει με σκοπό να αυτοκτονήσει ανώδυνα. Υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Matthew σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

O ηθοποιός προμηθεύτηκε αρκετά μεγάλη ποσότητα νιτρικού νατρίου, ικανή να σκοτώσει μέχρι και τέσσερα άτομα.

Η κυρία Mindler δήλωσε ότι μιλάει ανοιχτά για το ζήτημα, ελπίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει προειδοποίηση για άλλες οικογένειες.