Spoiler Γη της ελιάς: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μπαίνει στη σειρά μαζί με μια ηθοποιό έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Γη της ελιάς: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μπαίνει στη σειρά μαζί με μια ηθοποιό έκπληξη

Η κόρη και ο πρώην γαμπρός του Λυκούργου αναστατώνουν τη Μάνη


Στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή από τη Γη της ελιάς στο Mega και αποσπάσματα παρουσιάστηκαν και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, θα δούμε τον Λυκούργο ο οποίος μιλά για την κόρη του Ισμήνη. Σε λίγες μέρες θα δούμε την Κύπρια ηθοποιό Αντωνία Χαραλάμπους να την υποδύεται και τον Χρήστο Βασιλόπουλο που επιστρέφει από την Αμερική ειδική για την σειρά, να παίζει το ρόλο τον πρώην σύζυγό της.







'Ερχονται μπελάδες για τον Λυκούργο, που τώρα ήρθε η στιγμή εκτός από τις υποθέσεις των άλλων να κοιτάξει και λίγο τα του οίκου του. Τον έχουμε δει να μιλά για την κόρη του Ισμήνη η οποία είναι παντρεμένη και ζει στην Γερμανία, αλλά τώρα καταφθάνει οσονούπω στη Μάνη μαζί με το παιδί της. Ο γάμος της δεν πήγε όπως τα περίμενε και ακολούθησε επεισοδιακό διαζύγιο. Αποφασίζει να ζήσει πια κοντά στον πατέρα της αλλά και στην μητέρα της που επίσης έχει έρθει στη Μάνη. Ο στόχος της είναι να κάνει μια καινούργια αρχή. Η Αντωνία Χαραλάμπους που θα την υποδυθεί μάλιστα έγινε και η ίδια πριν από λίγους μήνες μανούλα. Την ηθοποιό την γνωρίσαμε από τη σειρά Βάλς με 12 Θεούς στον ANT1 και είναι φίλη εδώ και πολλά χρόνια με τον σκηνοθέτη της Γης της ελιάς Ανδρέα Γεωργίου.




https://www.instagram.com/p/CRqdB_LtM6-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Από την Αμερική στη Μάνη




Αν και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, εδώ και λίγες ημέρες έχει έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη σειρά, ύστερα από πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου. Μάλιστα μαζί του θα έρθει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και η σύντροφός του Σάρα και ο μικρός τους γιος Απόλλων.


https://www.instagram.com/p/CJgq0QuAiQ1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Στη σειρά πάντως έρχεται με άγριες διαθέσεις, αφού ο Σάββας, ο πρώην σύζυγος της Ισμήνης δεν δέχεται τόσο εύκολα το διαζύγιό τους. Και σιγά σιγά θα αρχίσει να γνωρίζει τις οικογένειες της Μάνης και να μπλέκει σε φασαρίες. Και τώρα που είπαμε φασαρίες, μάλλον κολλητό του Δημήτρη θα τον δούμε.