Κρατερός Κατσούλης: Διαψεύδει τη σχέση με συνεργάτιδά του - Ξεκαθάρισε την αλήθεια

Κρατερός Κατσούλης: Διαψεύδει τη σχέση με συνεργάτιδά του - Ξεκαθάρισε την αλήθεια

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Κρατερός Κατσούλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, βρέθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» , θέλησε να διεψεύσει μια ανάρτηση που τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδά του, ζητώντας της συγγνώμη για τα όποια προβλήματα της προκάλεσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Επειδή βρίσκομαι ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη στη συνεργάτιδα μου στο Montus Vivedi τη Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες, επειδή υπήρξε ένα δημοσίευμα το οποίο την χαρακτήρισε ως νέα σχέση μου, η κοπέλα δεν είναι του χώρου μας, το δημοσίευμα είναι απόλυτα ψευδές, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδί και δημιουργήθηκε αναταραχή, έχουμε μιλήσει, της έχω ζητήσει συγνώμη.

Εγώ έκανα απλά μια ανάρτηση του πολυχώρου μας, που έλεγε πως η κοπέλα θα κάνει πιλάτες και την παρουσίασαν διαφορετικά. Ακόμα κι αν ίσχυε κάτι για την προσωπική μου ζωή, εμένα δεν με αφορά αυτό το κομμάτι, εγώ θέλω να μιλάω για τις δουλειές, για τις συνεργασίες, αλλά το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν συμφωνώ και δεν συμφωνούσα ποτέ με αυτή την προώθηση γιατί πραγματικά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. ».



Η Καραβάτου μίλησε για το διαζύγιο από τον Κρατερό: Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην σύζυγό της

Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, το πρωί της Τρίτης (17/8/2021) η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.



Τον Μάιο ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε από την Φωλιά των ΚουΚου ενώ τρεις μήνες αργότερα ο ηθοποιός ανακοίνωσε και τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Με την Κατερίνα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε κι ας ακούγεται κάπως, το να δουλεύαμε μαζί σε μια άλλη εκπομπή, μια άλλη στιγμή, θα το συζητούσαμε».

Ο Κρατερός μίλησε και για το διαζύγιο και τόνισε χαρακτηριστικά.