Κόνι Μεταξά: Η συγκατοίκηση και τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση

Κόνι Μεταξά: Η συγκατοίκηση και τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση

Η τραγουδίστρια είναι full ερωτευμένη με τον γνωστό πολίστα και δεν το κρύβει.

Σχεδόν δυο χρόνια μετρά η σχέση της Κόνι Μεταξά με τον πολίστα, Μάριο Καπότση, και φαίνεται πως οι δυο τους βιώνουν μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβριο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει στο σπίτι της Κόνι, στη Βουλιαγμένη, με τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη συγκατοίκηση με τον Μάριο, αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου.

Αυτή την παλιά φωτογραφία της Κόνι Μεταξά με τους γονείς της δεν την είχες δει ξανά

Η συγκατοίκηση με τον Μάριο Καπότση

«Βγήκε όλο πολύ αβίαστα (σ.σ. η συγκατοίκηση). Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από μένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμαστε», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

https://www.instagram.com/p/CPy4vQ5HBpp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι μαγειρεύει στον αγαπημένο της και πως η σπεσιαλιτέ της είναι μια μακαρονάδα που… ανακάλυψε τυχαία.

Το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της

Καθόλου αρνητική σε έναν ενδεχόμενο γάμο δεν είναι η Κόνι Μεταξά.

«Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα και ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια», εξομολογήθηκε η Κόνι Μεταξά.



Τι θα έλεγε, όμως, αν ο Μάριος Καπότσης τής έκανε πρόταση γάμου; Ναι ή όχι; «Εννοείται (θα έλεγα ναι). Είναι δυνατόν να έχεις επιλέξει να ζεις με έναν άνθρωπο να είναι όλα καλά και να του πεις «όχι»;», είπε η τραγουδίστρια.