J2US: Πάρτι με τον Διονύση Σχοινά και το Twitter ξεφάντωσε

J2US: Πάρτι με τον Διονύση Σχοινά και το Twitter ξεφάντωσε

Τα tweets «μίλησαν»! Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε πλατό και τηλεθεατές με την εμφάνισή του στο stage του Just the 2 of Us.

Γεμάτο εκπλήξεις και τραγούδι είναι το αποψινό Just the 2 of us. Όπως πάντα, ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στη… θέση του παρουσιαστή με μια αλλαγή να βλέπουν απόψε στις οθόνες τους οι τηλεθεατές.

Η απουσία της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη, όπως είχε ενημερώσει το προηγούμενο Σάββατο, δεν βρίσκεται απόψε στα backstage για να υποδέχεται τους παίκτες και ο λόγος… είναι πολύ ευχάριστος. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Κατερίνα Καινούργιου: Σε διπλό ρόλο - έκπληξη στο J2US (photos)

Όπως είπε, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης, η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο μαιευτήριο και από στιγμή σε στιγμή γεννάει.



Στη θέση, λοιπόν, της Κατερίνας Στικούδη βρίσκεται απόψε η συνονόματη Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βγήκε on air με ένα ultra glamorous φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CVGYUdJo3Gp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο… πάρτι που έχει στηθεί, όμως, στο πλατό του J2US υπάρχουν και καλεσμένοι-έκπληξη, που δεν είναι άλλοι από τον Διονύση Σχοινά και την Κατερίνα Στανίση.

Η εμφάνιση του Διονύση Σχοινά και το «πάρτι» στο Twitter

Πιο ευδιάθετος από ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή του Just The 2 of Us ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδώντας «Το πάρτι μας» και ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. Δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως! Τραγούδησε και τις hot επιτυχίες του, Μες στης Μυκόνου τα στενά και Το καλοκαίρι.



Αμέσως, το πλατό του show μπήκε σε… ρυθμούς πάρτι με όλους να τραγουδούν μαζί με τον Διονύση Σχοινά τις επιτυχίες του. Όχι μόνο, όμως! Και στο Twitter έγινε πάρτι με τα σχόλια να είναι το κάτι άλλο.

Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery!