Ο Τζιοβάνι από το MasterChef μίλησε για το τέλος στο Instagram και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι από το MasterChef μίλησε για το τέλος στο Instagram και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Τζιοβάνι στη Ρόδο και έκανε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις.

O Giovanni Scaraggi ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες του MasterChef 5.

Και μπορεί να μην έφτασε στην τελική τριάδα, ο σεφ από την Ιταλία κατάφερε να γίνει ο πλέον αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τη νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη και να δει έμπρακτα την αγάπη του κόσμου στο εστιατόριο που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του στη Ρόδο.

Το τέλος εποχής:

Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για τον Τζιοβάνι αλλά ο ίδιος, στο τέλος της, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα τον δυσκόλεψαν φέτος αλλά και στα μικρά θαύματα που έλαβαν χώρα.

Σου θυμίζουμε πως αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Σκαράτζι έφυγε για την Ρόδο και άνοιξε πολύ σύντομα το εστιατόριό του στο χωριό Λαχανιά το οποίο και παρέμεινε ανοιχτό μέχρι και χθες.

Ο Τζιοβάνι που κατάφερε μετά το ριάλιτι μαγειρικής να κάνει δημοφιλή τον λογαριασμό του στο Instagram κέρδισε μέσα σε λίγους μήνες 45.000 ακόλουθους ενώ πολύς κόσμος που βρέθηκε στη Ρόδο για διακοπές βρέθηκε στο εστιατόριο για να τον συναντήσει από κοντά.

Μια απροσδόκητα εκρηκτική σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα.

Κάναμε θυσίες, πήραμε ικανοποίηση, κάναμε πολλά λάθη και πήραμε πολλά μαθήματα.


https://www.instagram.com/p/CVHyP1PIePM

Αν έπρεπε να μιλήσω για τις δύο σταθερές αυτού του καλοκαιριού, η μία θα ήταν η αληθινή αγάπη που νιώσαμε και λάβαμε από τους ανθρώπους και η άλλη όλα τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Σχετικά με το πρώτο δεν έχω τίποτα να πω, μόνο να ευχαριστήσω όλους τους καλεσμένους μας, ειδικά αυτούς που έχουν ταξιδέψει από όλη την Ελλάδα για να έρθουν και να μας επισκεφτούν. Και φυσικά Masterchef Greece που έκανε αυτό το μικρό θαύμα να συμβεί.

Ελπίζουμε ότι αυτή η αγάπη θα συνεχιστεί με την πάροδο του χρόνου και από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βάζουμε το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό της πρώτης ημέρας.

Σχετικά με το δεύτερο, πιστεύω ότι χρειάζεται γενικός προβληματισμός. Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, ο καθένας στα δικά του όρια και σε αυτό που πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε ένας τόσο όμορφος και σημαντικός τομέας να συνεχίσει να συναρπάζει παλιές και νέες γενιές εργαζομένων.

Και εδώ ευχαριστώ βαθύτατα όλους εκείνους που έκαναν δυνατή τη φετινή σεζόν, εκείνους που ήταν εδώ μόνο λίγες μέρες και αυτούς που το έκαναν μέχρι το τέλος, ιδιαίτερα τη σύζυγό μου Βίκυ.

Εδώ αφήνω ακόμα μία υπόσχεση, ότι θα κάνουμε ακόμη περισσότερα για να εγγυηθούμε στους μελλοντικούς συνεργάτες μας όλο και πιο δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας.

Με αγάπη και άπειρη ευγνωμοσύνη, S.G. & Team!



Έρχεται το MasterChef 6!

Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχουν ήδη δύο ριάλιτι μαγειρικής σε Ant1 και ΣΚΑΙ, τα οποία σημειώνουν χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, όμως οι αιτήσεις για το MasterChef 6 έχουν ήδη ξεκινήσεις και είναι χιλιάδες.