The Voice: O Πάνος Μουζουράκης με το κοστούμι του κατάφερε να γίνει trend στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
The Voice: O Πάνος Μουζουράκης με το κοστούμι του κατάφερε να γίνει trend στο Twitter

Όπως σε κάθε σεζόν του Voice, έτσι και στη φετινή, ο Πάνος Μουζουράκης κλέβει τις εντυπώσεις #thevoicegr 

Ακόμα μια blind audition για το Voice στον ΣΚΑΙ, ακόμα μια φορά που οι φωνές και οι κριτές έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Και μπορεί σε κάποια επεισόδια του Voice τα αγγλόφωνα τραγούδια να ήταν πολλά, στη συγκεκριμένη τυφλή audition οι κριτές όχι μόνο χόρεψαν με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια αλλά το διασκέδασαν και όσο ποτέ πριν.

Οι κριτές συμπληρώνουν τις ομάδες τους

Σιγά σιγά, οι τέσσερις κριτές συμπληρώνουν τους παίκτες για τις ομάδες τους, για να ξεκινήσουν σύντομα τα battles. Αυτός που υπολείπεται σε παίκτες, είναι ο Σάκης Ρουβάς, που φέτος έχει φροντίσει να φτάσει μέχρι και την τελευταία blind audition προτού κλείσει την ομάδα του.



Η Μαρία Αλιφέρη από την Πάτρα που κέρδισε τους κριτές

Η Μαρία Αλιφέρη, όχι μόνο κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους, έκανε τον Σάκη, την Έλενα, τον Πάνο και τον Κωνσταντίνο να ενθουσιαστούν ακούγοντας το τσάμικο που ερμήνευσε και της ζήτησαν να τραγουδήσει ξανά.



Ο Σάκης Ρουβάς χόρεψε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε ενθουσιασμένος με τα δημοτικά μας τραγούδια.



Ο Μουζουράκης ντύθηκε Σκαθαροζούμης

Ακόμα ένα βράδυ Κυριακής, ακόμα ένα ξεχωριστό κοστούμι από τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος κατάφερε να γίνει ο ίδιος trend στο Twitter.

Ο Μουζουράκης φόρεσε ένα κοστούμι με μοβ ρίγες που θύμιζε κάτι ανάμεσα σε πιτζάμα και σε κοστούμι του Σκαθαροζούμη και τα σχόλια των χρηστών του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την ομοιότητα του Πάνου με τον θρυλικό Beetlejuice.