Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει το πιο σέξι κορμί;

Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει το πιο σέξι κορμί;

Αν φαντάζεστε πως η ιδιοκτήτρια είναι κάποια ενζενί ή νεαρή λολίτα απατάσθε οικτρά.

Η «νικήτρια» του δημοψηφίσματος που έλαβε χώρα στην Βρετανία έχει κλείσει αισίως τα 66 χρόνια, έχει κερδίσει Όσκαρ και έχει λάβει το χρίσμα της Dame. Η γοητευτικότατη Helen Mirren είναι η κυρία που αναδείχθηκε ως το πιο σέξι κορμί αφήνοντας πίσω της κορμοστασιές όπως της Jennifer Lopez, της Cheryl Cole αλλά και τα πολυσυζητημένα οπίσθια της Pippa Middleton σε ένα δημοψήφισμα που διοργάνωσε η αλυσίδα αμερικάνικων γυμναστηρίων LA Fitness, μέσα από το site του, και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 ψηφοφόροι.

Μπορεί η νίκη της Dame Helen Mirren να προκαλεί έκπληξη, λόγω της ηλικίας της κυρίως γιατί τη γοητεία και το σεξ απίλ της κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά η σιλουέτα της δεν είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί ξανά και ξανά. Σε μία πρόσφατη συμμετοχή της στο αμερικάνικο show Saturday Night Live το καλοσχηματισμένο σώμα της και το μαγικό μπούστο της ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου και τα κεντρικά θέματα συζήτησης και η ίδια το αντιμετώπιζε με το χιούμορ που διαθέτει σε πλεόνασμα.

Όσον αφορά στους άνδρες τον τίτλο κέρδισε ο David Beckham και πίσω του έμειναν να τον κοιτάζουν με ζήλια και θαυμασμό οι -ιδιαίτερα σέξι, βεβαίως βεβαίως- Daniel Craig, Johnny Depp και Brad Pitt.

Στο video μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο του Saturday Night Live.