Ιλένια Williams: «Είμαι η καλύτερη σχέση που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε»

Ιλένια Williams: «Είμαι η καλύτερη σχέση που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε»

Η Ιλένια Williams μίλησε για τις σχέσεις της εντελώς ακομπλεξάριστα.

Η Ιλένια Williams σε δηλώσεις που παραχώρησε και που προβλήθηκαν από το Mega Καλημέρα μίλησε για δύο πολύ σημαντικά θέματα στη ζωή της. Το πρώτο αφορούσε τον Κούπερ, το κατοικίδιό της, που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «είναι παιδί χωρισμένων γονιών» και το δεύτερο είχε να κάνει με το πώς χειρίζεται τις προσωπικές της σχέσεις.

Εντελώς ακομπλεξάριστη μίλησε για όλα στους δημοσιογράφους απαντώντας πολύ άμεσα σε όλα τα ερωτήματα.



Ο Cooper

«Ο Cooper είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά, παιδιά, εντάξει, τρία χρόνια κοιμόμασταν κάθε μέρα μαζί με τον Cooper και δεν υπήρχε περίπτωση εννοείται», είπε χαρακτηριστικά η Ιλένια για το κατοικίδιό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Έχουν περάσει πια δύο χρόνια από τότε που το ζευγάρι ήταν μαζί και που, τελικά, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του μετά από τέσσερα χρόνια.

H Ιλένια Γούιλιαμς έκανε στόρι με τον πρώην της Δημήτρη Ουγγαρέζο και όλοι απορούν

https://www.instagram.com/p/CIoDclABcAv

Έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου;

Όσον αφορά στις ερωτικές της σχέσεις και στο κατά πόσο η Ιλένια έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει κινητό συντρόφου της, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Όχι, ποτέ. Αυτό μου υποδηλώνει έλλειψη εμπιστοσύνης. Εγώ για να επιλέγω τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί και αυτός για επιλέγει να είναι μαζί μου σημαίνει ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον», σημειώνοντας, ωστόσο, ότι το δικό της κινητό το έχει ψάξει σύντροφός της, αλλά μετά της το είπε.

Όταν, δε, η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει κάτι ποτέ κάποια «κατινιά» ή κάτι για το οποίο να ντρέπεται, η Ιλένια απάντησε:

«Αλήθεια, είμαι ο πιο ξενέρωτος άνθρωπος. Δηλαδή, ειλικρινά πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη σχέση που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε»