Γιώργος Λιάγκας: «Δεν επιτρέπω σε κανένα να μιλήσει για το ήθος μου»

Κατερίνα Μπούσιου
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν επιτρέπω σε κανένα να μιλήσει για το ήθος μου»

Η σκληρή του απάντηση στα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά

Η χθεσινή συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έφερε την αντίδραση της Θεοφανίας Παπαθωμά που μίλησε με σχόλιό της στο προφίλ του, «...για ανήθικο παιχνίδι της συνέντευξης» από την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα. Σήμερα ο παρουσιαστής της απάντησε με πολύ έντονο τρόπο.

«Στον Γρηγόρη Πετράκο δώσαμε περισσότερο χρόνο από ότι στον πρωθυπουργό»

Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι για πρώτη φορά μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε κάποιον ο οποίος τον σχολίασε αρνητικά δηλώνοντάς μάλιστα «δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει τη βλακεία του είτε λέγεται Παπαθωμά ή οποιοσδήποτε, δεν με ενδιαφέρει που δουλεύει…» Εννοώντας βέβαια την συνεργασία της ηθοποιού στις Άγριες Μέλισσες που είναι στο ίδιο κανάλι. Η σύντροφος του τραγουδιστή είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά αυτή τη συνέντευξή με σχόλιό της στο προφίλ του κάνοντας ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο.

papathoma

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε και πρακτικά τι συνέβη με αυτή την συνέντευξη λέγοντας χαρακτηριστικά «…όταν τελείωσε η συνέντευξη μας ευχαρίστησε εκατό φορές και εμένα προσωπικά. Προτιμήσαμε να κάνουμε live την συνέντευξη από το να είναι μαγνητοσκοπημένη. Του δώσαμε περισσότερο χρόνο και από την συνέντευξη που είχαμε κάνει στον πρωθυπουργό. Ο Γρηγόρης μίλησε 16 λεπτά και ο πρωθυπουργός μας είχε μιλήσει 12 λεπτά»



Και φυσικά επέστρεψε τον χαρακτηρισμό προς την ηθοποιό λέγοντας «ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια"