Ζήλεψε ο Scott Disick με τον αρραβώνα της Kourney Kardashian με τον Travis Barker

Ιωάννα Τζανή
Ζήλεψε ο Scott Disick με τον αρραβώνα της Kourney Kardashian με τον Travis Barker

Το έπαιζε υπεράνω, αλλά η αντίδρασή του στο άκουσμα της πρότασης γάμου, άλλα δείχνει!

Ο πρώην της Kourtney Kardashian, Scott Disick, δεν πήρε και τόσο καλά τα - ευχάριστα κατά τ' άλλα - νέα του αρραβώνα της με τον Travis Barker.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 38χρονος πατέρας των παιδιών της Kourtney έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του από τότε που έμαθε για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού. «Ο Scott έχει τρελαθεί», αποκάλυψε μια πηγή στο αμερικανικό site. «Είναι πραγματικά κακό. Έχει σκοτεινιάσει».



Πριν από μερικούς μήνες, ο Scott Disick έδωσε δημόσια την ευλογία του στη σχέση της Kardashian με τον ντράμερ των Blink-182, όταν ρωτήθηκε από τον Andy Cohen για το πώς βλέπει το ειδύλλιο του ζευγαριού. «Νομίζω ότι αν πραγματικά αγαπάς κάποιον, θέλεις να είναι ευτυχισμένος ό, τι κι αν συμβεί. Έτσι, της δίνω την ευλογία μου να είναι ευτυχισμένη».

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο Disick δεν είναι τελικά και τόσο υπεράνω, αφού η ζήλια του τον έχει κυριεύσει από τότε που έμαθε για την πρόταση γάμου. Μήπως επειδή το 2011 η Kourney είχε απορρίψει τη δική του πρόταση και τώρα τον έπιασε ο... εγωισμός του;

disick kardashian1

Να σου θυμίσουμε ότι ο Disick διατηρούσε σχέση με τη 42χρονη από το 2005 μέχρι το 2015 και οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reign.

Η σχέση της Kourney Kardashian με τον Travis Barker ήρθε στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2021, αλλά όπως φαίνεται, όσα χρόνια και αν περάσουν, η Kourtney είναι αξεπέραστη!

Όλοι μιλούν για το δαχτυλίδι που έδωσε ο Barker στην Kardashian

Η ειδυλλιακή πρόταση γάμου του Travis Barker στην Kardashian έγινε στην παραλία στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που εκτιμάται ότι κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια!


https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq

«Φαίνεται ότι ο Travis έχει μπει για τα καλά στην οικογενειακή φιλοσοφία των Kardashians να κάνουν φανταχτερά πράγματα, και το απέδειξε με το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε στην Kourtney. Πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 15 καράτια», δήλωσε ο Mike Fried, Διευθύνων Σύμβουλος του The Diamond Pro.



Η Kathryn Money, SVP merchandising και λιανικής πώλησης της εταιρείας Brilliant Earth, εκτιμά ότι το μέγεθος του διαμαντιού είναι 10 με 12 καράτια, ενώ θεωρεί ότι η αξία του κυμαίνεται μεταξύ 500.000 έως 1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Barker και η Kardashian βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους και είναι απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.

Ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για το πότε ή πού θα γίνει ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού του Hollywood, αλλά ένα είναι σίγουρο: Αν είναι τόσο υπερβολικός όσο το δαχτυλίδι των αρραβώνων, οι fans θα πρέπει να έχουν μεγάλες προσδοκίες!

Πώς αντέδρασε η πρώην σύζυγος του γαμπρού άκα Travis Barker;

H Shanna Moakler δημοσίευσε μια σειρά από quote stories ένα από τα οποία έγραφε πως το μυαλό της παραμένει κλειστό για συναισθηματική αναβάθμιση.



Το 46χρονο πρώην μοντέλο είχε μιλήσει για την Kourtney και την σχέση της με τον πρώην της και τα παιδιά της.

Mπες στην γκάλερι για να μάθεις.