Ιωάννα Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για τη μητρότητα και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ιωάννα Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για τη μητρότητα και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Η φωτογραφία με τον γιο της είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα.

Η Ελένη Φουρείρα είναι μία από τις κορυφαίες pop καλλιτέχνιδες της ελληνικής showbiz και δεν την αποκαλούν τυχαία «βασίλισσα της pop». Η 34χρονη τραγουδίστρια γνωρίζει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, όμως εκείνη πέρα από τη δουλειά της βρίσκει ευχαρίστηση παίζοντας με τα ανίψια της.

Η αδερφή της Ελένης, η Ιωάννα, είναι σωσίας -θα έλεγε κανείς- της τραγουδίστριας κι έχει δύο γλυκύτατα παιδάκια. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram account της και η Ελένη είναι πάντα εκεί για να σχολιάσει και να κάνει like στις φωτογραφίες της.

fourera iwanna 109272118 702491507272568 747654528950854522 n

Πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα έκανε ένα post, που σίγουρα θα αγγίξει όλες τις μανούλες.

Το μήνυμα της Ιωάννας Φουρέιρα για τη μητρότητα

Το απόγευμα της Δευτέρας (18/10) η Ιωάννα Φουρέιρα ανέβασε μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της γιο, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα που αν μη τι άλλο, αν είσαι μανούλα θα σε συγκινήσει και θα σε αγγίξει ιδιαίτερα.

«Μερικές φορές το να είσαι μαμά σημαίνει απλά πως θα είσαι κουρασμένη. Η μητρότητα συνεπάγεται να κάνεις πράγματα τα οποία κανείς δεν βλέπει, απλά μαγικά γίνονται. Καθαρίζεις, μαγειρεύεις, συγυρίζεις τα παιχνίδια τους, πλένεις, σιδερώνεις, τακτοποιείς, πλένεις τοίχους που ζωγραφίστηκαν ενώ προσπαθείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, καθαρίζεις λερωμένα μουτράκια, καθαρίζεις την κουζίνα, το μπάνιο και ολόκληρο το σπίτι, τρέχεις να πας στη δουλειά, γυρίζεις από τη δουλειά, δουλεύεις και στο σπίτι.

Επέτειος γάμου για την Ιωάννα Φουρέιρα-Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα

Είσαι μαμά! Η μητρότητα είναι ένα γενναίο ταξίδι. Ναι γενναίο, γιατί χρειάζεται θάρρος για να μεγαλώσεις ώριμα και ανεξάρτητα παιδιά, να τους δώσεις τα πάντα, να τα αγαπάς με όλη σου την ψυχή, ακόμη και όταν σε τρελαίνουν. Γιατί όλα αυτά εσύ τα κάνεις. Ακόμα και εκείνες τις κουραστικές μέρες, πάλι τα κάνεις όλα.... και τα κάνεις άψογα !!! #μαμα», έγραφε στο caption με τα likes να πέφτουν βροχή στο post της.

fourera iwanna 103955375 267613424673172 7158879300440823506 n

Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η Ιωάννα είναι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά, και όπως όλες έτσι κι εκείνη λατρεύει τα παιδάκια της. Στο Instagram account της ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τους γιους της, με τη θεία Ελένη να είναι πάντα η πρώτη που κάνει like στα ανίψια της.

Αν την ακολουθείς θα έχεις δει πως έχει βάλει κατά διαστήματα πολλές φωτογραφίες τους, τις οποίες πάντα συνοδεύει με το ιδανικό caption.

Έχεις σίγουρα δει την Ελένη Φουρέιρα με μαγιό: Αυτή τη φορά ποζάρει η αδερφή της Ιωάννα με μπικίνι

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τη φωτογραφία με τον γιο της, αλλά και το τρυφερό μήνυμα με το οποίο τη συνόδευσε.