GNTM Αποχώρηση: Ο Θοδωρής έφυγε και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram (photos)

Πατούλια Κατερίνα
GNTM Αποχώρηση: Ο Θοδωρής έφυγε και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram (photos)

Ο Θοδωρής Τσαρούχας δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

Η φωτογράφηση αλά σαπουνόπερα στο GNTM 4 έφερε τρεις παίκτες να μονομαχούν για να κρατήσουν τη θέση τους στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Μετά τη φωτογράφηση στη βίλα με την Ντορέττα Παπαπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου, ήρθε η ώρα να κρίνει η επιτροπή τις λήψεις των παιδιών.

Η καλύτερη φωτογραφία:

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως η Αγάπη και ο Ντίνος είχαν τις δύο καλύτερες λήψεις της βραδιάς αλλά από τους δύο αυτούς παίκτες, εκείνος που θα κέρδιζε τη δουλειά θα ήταν ο Ντίνος.



Η αποχώρηση από το GNTM 4

Όταν ήρθε η ώρα να ανακοινώσει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τις πιο αδύναμες λήψεις της βραδιάς, η Άννα, ο Θάνος και ο Θοδωρής, βρέθηκαν στη θέση αυτή με τους συμπαίκτες τους να πρέπει να αποφασίσουν για το ποιος θα αποχωρήσει.

GNTM αλά σαπουνόπερα: Το Twitter βρήκε τη νέα Τζόαν Κόλινς στην Κυβέλη (photos)

Τελικά μετά την ισοψηφία που προέκυψε από την ψηφοφορία, η Ισμήνη εξήγησε πως το πιο δίκαιο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να αποχωρεί ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.



Η αποχώρηση του Θοδωρή Τσαρούχα:

Ο μουσάτος Θοδωρής ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι μοντέλων με τον ίδιο να δηλώνει:

«Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι αλλά τέλειωσε λίγο άδοξα, σαν εμπειρία ήταν από τις καλύτερες που έχω ζήσει», τόνισε ο παίκτης που αποχώρησε.

Info: Ο Θοδωρής εργάζεται ως γυμναστής και στα 32 του δηλώνει αρκετά νέος αλλά και ώριμος ταυτόχρονα. Τα 12 χρόνια ενασχόλησης με την ενόργανη γυμναστική του δίδαξαν αυστηρή πειθαρχία, στοχοπροσήλωση και τον τρόπο να υπερνικά τον ίδιο του τον εαυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modelling ως character model. Αγαπά τη metal και τη rock μουσική, τα τατουάζ και τη σκανδιναβική μυθολογία.

To Πρώτο Post του Θοδωρή στο Instagram

Ο Τσαρούχας, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4 έκανε και το πρώτο post στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του.
Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει.
Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos και τον coach @yiorgoskaravas_official που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.

Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά»!


https://www.instagram.com/p/CVOfh5UsCj9

Πάντως, το Twitter έκρινε ως δίκαιη την αποχώρηση του Θοδωρή με τα σχόλια να εξηγούν πως ήταν ο παίκτης με τις πιο αδύναμες επαναλαμβανόμενες λήψεις.

Δες μερικά από τα σχόλια παρακάτω.