Η Σίσσυ Χρηστίδου «υποφέρει»! Τι είδε στο τζάμι του σπιτιού της και «κόλλησε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου «υποφέρει»! Τι είδε στο τζάμι του σπιτιού της και «κόλλησε»

Η Χρηστίδου πήγε να απολαύσει τον πρωινό της καφέ, ώσπου είδε κάτι που δεν περίμενε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι με το οποίο πολύς κόσμος ταυτίζεται. Γιατί διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram πολύ καθημερινό και προσιτό, με ατάκες γεμάτες χιούμορ. Συν το γεγονός ότι συνηθίζει να βάζει το κοινό σε αστείο mood με τις αναρτήσεις της.

Σήμερα (20/10) το πρωί, η παρουσιάστρια ξύπνησε, σηκώθηκε, έφτιαξε τον καφέ της, όπως σε οποιαδήποτε άλλη μέρα, και, πριν προλάβει να τον απολαύσει, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάτι πάνω στο τζάμι του σπιτιού.

H Adele αντέγραψε τη Σίσσυ Χρηστίδου: Το story που επιβεβαίωσε την αλήθεια (photo)

Τι είδε η Σίσσυ Χρηστίδου στο τζάμι του σπιτιού της



Η Χρηστίδου δεν μπόρεσε να απολαύσει ανενόχλητη τον καφέ της, καθώς είδε ένα σημάδι στο τζάμι του σπιτιού. Αυτό ήταν το αποτύπωμα από το χεράκι ενός από τα παιδιά της και ως Παρθένος -όπως αναφέρει- δε γινόταν να βλέπει το θέαμα ανενόχλητη χωρίς να το καθαρίσει για να λάμπει.

sissy xrhstidou tzami

Το νέο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου που μέχρι πρότινος έμενε στη Νέα Πέντέλη με τους γιους της -Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο, πλέον έχει μετακομίσει στα Βριλήσσια. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σαλόνι της, την οποία θα βρεις στη συνέχεια. Το σπίτι φαίνεται να βασίζεται στον μινιμαλισμό με μία φανερή αγάπη για το λευκό και το ξύλο.