GNTM 4 spoiler: Ο Βασίλης είναι εκτός σπιτιού- Τι συνέβη με το φαβορί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 4 spoiler: Ο Βασίλης είναι εκτός σπιτιού- Τι συνέβη με το φαβορί

Ο Βασίλης Παρωτίδης είναι εκτός GNTM και είδαμε την πρώτη του φωτογραφία.

Το Greece’s Next Top Model έχει περίπου ενάμιση μήνα που έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες σου και φυσικά αποτελεί την καλύτερη παρέα σε αυτά τα ατελείωτα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης. Στο τελευταίο επεισόδιο γι’ αυτήν την εβδομάδα που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/10), ο Θοδωρής αποχώρησε, όντας ο παίκτης με την πιο αδύναμη φωτογραφία.

Κι ενώ τόσες φορές έχει ακουστεί από το στόμα της Άννας πως ο Βασίλης λέει επανειλημμένα πως θέλει να αποχωρήσει, εκείνος είναι ακόμη μέσα, διαψεύδοντας μάλιστα πως έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις. Όμως το φαβορί του GNTM είναι πράγματι εκτός σπιτιού και υπάρχει απόδειξη.

VASILIS GNTM

Η πρώτη φωτογραφία του Βασίλη έξω από το σπίτι του GNTM

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα πως ο Βασίλης έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM 4, όμως κανένα τέτοιο επεισόδιο δεν έχει προβληθεί ακόμη κι εκείνος είναι ακόμη μέσα.

GNTM Αποχώρηση: Ο Θοδωρής έφυγε και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram (photos)

Και θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι λανθασμένο spoiler, όμως υπάρχει και κυκλοφορεί η πρώτη φωτογραφία του παίκτη εκτός παιχνιδιού. Το Instagram account της Soula Glamorous, δέχτηκε μια πληροφορία το βράδυ της Τρίτης (19/10), πως ο Βασίλης είναι στην εστία Πατρών και τρώει με φίλους, ενώ μερικά λεπτά αργότερα ήρθε και η φωτογραφία.

Εκείνος που την τράβηξε έχει εστιάσει αρκετά προς τον παίκτη, με τη φωτογραφία να είναι κάπως θολή και σκοτεινή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι στην εικόνα.

PAROTIDIS

Το κοινό θέλει τον Βασίλη εκτός GNTM

Η φωτογραφία αυτή επιβεβαίωσε το spoiler που θέλει τον Βασίλη εκτός παιχνιδιού, με το κοινό να μην εκπλήσσεται ωστόσο. Στην πραγματικότητα οι gntm fans ήθελαν τον Παρωτίδη εκτός παιχνιδιού, και πλέον με το στοιχείο αυτό ξέρουν πως πράγματι έχει αποχωρήσει.



GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ επιστρέφει αλλά το κοινό αναρωτιέται γιατί δεν είναι στο Λονδίνο

Αυτό που μένει να ανακαλύψεις στα επόμενα επεισόδια, είναι το με ποιον τρόπο αποχωρεί. Με οικειοθελή απόφαση ή από αδύναμη λήψη και απόφαση των κριτών του Greece’s Next Top Model;