Από το J2Us στο Survivor: O James Καφετζής δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο

Από το J2Us στο Survivor: O James Καφετζής δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την «κόντρα» Ντάφυ-James

Το Survivor που ξεκίνησε πέρυσι λίγο μετά τα Χριστούγεννα και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο στο άλσος Βεΐκου ξεχώρισε για πολλούς λόγους, όμως ένας από αυτούς που μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ήταν η κόντρα James Καφετζή με Τριαντάφυλλο.

Οι δύο Ροδίτες είχαν πολλές διαφορές αγωνιστικά και το κοινό είχε χωριστεί στα δύο. Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν τον Ντάφυ ακόμη και αν δεν ήταν καλός αγωνιστικά, και αρκετοί ήταν και οι fans του James, ο οποίος εν τέλει αποχώρησε οικειοθελώς. Φαίνεται όμως πως αυτή η «κόντρα» που είχαν συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Ο James αυτοτρολάρεται με τον Τριαντάφυλλο σε Twitter και Instagram

Ο James Καφετζής έφυγε από το Survivor πήγε στο J2Us και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο. Η πορεία του στο show τραγουδιού φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιητική για την κριτική επιτροπή, όμως το κοινό τον λατρεύει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι ο αγαπημένος του κοινού και με αφορμή αυτό έκανε μια ανάρτηση στο Twitter. O James δεν μπορεί να «ξεπεράσει» τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό αυτοτρολάρεται με τον πιο αστείο τρόπο.

kafetzis triantafyllos

Το tweet του James που σχολίασε και η Έλενα Κρεμλίδου

Έπειτα από μια ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη στο Twitter με τον πίνακα βαθμολογίας από το τελευταίο live του J2Us, ο James αυτοσαρκάστηκε και συγκέντρωσε πάνω από 300 likes στο post του. Όπως θα δεις στο πίνακα αυτό είναι πρώτος ο Χάρης με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τελευταίος ο James με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τα πράγματα είναι απλά! Κάποιοι είναι πρώτοι, και κάποιοι...δεν είναι! #j2us @james_kafetzis #deadlast @Anamariapsychar #AnnaMariaWinner», γράφει ο Χάρης στην ανάρτησή του, με τον James να κάνει retweet και να γράφει χαρακτηριστικά: «Τελευταίος αγωνιστικά, πρώτος στο κοινό! Ο Τριαντάφυλλος του J2US έγινα! #jameskafetzis #j2us».

Το Instagram story που έκανε repost και ο Τριαντάφυλλος

Ο James πιστεύει τόσο πολύ στις φωνητικές του ικανότητες, που λίγο μετά από το post στο Twitter έκανε ένα Instagram story που έκανε ακόμη και ο Τριαντάφυλλος repost.



O πρώην παίκτης του Survivor πήρε την αφίσα από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και πρόσθεσε με photoshop τον εαυτό του, συμπληρώνοντας και το όνομά του στη «μαρκίζα».

Ο Τριαντάφυλλος φυσικά έκανε repost το story του James, προσθέτοντας πως θα τον έχουν guest star στο σχήμα.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες από τα post.