Οι πρωταγωνιστές του Twilight συναντήθηκαν μετά από 13 χρόνια και το reunion θύμισε Λυκόφως

Ιωάννα Τζανή
Οι πρωταγωνιστές του Twilight συναντήθηκαν μετά από 13 χρόνια και το reunion θύμισε Λυκόφως

Τα «αδέλφια Cullen» συναντιούνται ξανά για να μας φέρουν στο μυαλό εποχές... Twilight.

Οι πρωταγωνιστές της εμβληματικής ταινίας «Twilight», Kellan Lutz και Ashley Greene, συναντήθηκαν στο γήπεδο του μπέιζμπολ προκειμένου να μοιραστούν με τους followers τους στο Instagram μια αναπαράσταση της επικής σκηνής των αδελφών Cullen από την ταινία του 2008. Το βίντεο δε θα μπορούσε να επιμεληθεί άλλος πέρα από τον έναν και μοναδικό δημιουργό... Matt Cutshall.

Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τα αδέλφια Emmett και Alice Cullen στο Twilight, επανενώθηκαν 13 χρόνια μετά με σκοπό να «ρίξουν» το Instagram, και τα κατάφεραν! Το βίντεο που δημοσίευσαν στα social media έρχεται να μας θυμίσει μια από τις πιο περιβόητες σκηνές της ταινίας, που δεν είναι άλλη από εκείνη που παίζουν μπέιζμπολ, στην οποία συμμετέχουν και οι Kristen Stewart (Bella Swann) και Robert Pattinson (Edward Cullen).

Θυμάσαι την κόρη της Stewart και του Pattinson στο Twilight! Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα

Το βίντεο της αναπαράστασης δείχνει μια κοπέλα την οποία υποδύεται η ηθοποιός Arielle Vandenberg, να μαλώνει σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ με το emo αγόρι της, τον οποίο παίζει ο Matt Cutshall, όταν ξαφνικά ο 36χρονος Kellan εμφανίζεται ως Emmett μετά το άκουσμα της λέξης «βαμπίρ». Ο Emmett καλεί τον φίλο του σε μια... χορογραφική μάχη, αλλά διακόπτεται από την Ashley Greene...


https://www.instagram.com/p/CVLtpIBhuis

Δες την αυθεντική σκηνή του Twilight, που... άφησε ιστορία:



Οι αναρτήσεις στο Instagram

Τόσο ο Kellan Lutz όσο και η Ashley Greene, ανέβασαν στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους στα social media, η οποία πραγματοποιήθηκε 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Twilight.


https://www.instagram.com/p/CVMVr8HLo66

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, με τα σχόλια από κάτω να «πέφτουν βροχή».


https://www.instagram.com/p/CVMNvHEvFcw

Αυτό το reunion ξετρέλανε τους fans του Twilight, οι οποίοι απαιτούν να βλέπουν πιο συχνά κοινές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών!

Cover photo: Αφίσα ταινίας