Το ραντεβού της Adele με τον Rich Paul στο γήπεδο και... ο έρωτας που δεν κρύβεται (photos)

Ιωάννα Τζανή
Το ραντεβού της Adele με τον Rich Paul στο γήπεδο και... ο έρωτας που δεν κρύβεται (photos)

Adele - Rich Paul: Περνούν υπέροχα ο ένας με τον άλλον και δεν το κρύβουν.

Μετά τον δύσκολο χωρισμό της από τον Simon Konecki, η Adele έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του νέου της συντρόφου, Rich Paul, και οι δυο τους δείχνουν να είναι full in love.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στις 19 Οκτωβρίου, να παρακολουθούν αγώνα NBA μεταξύ Lakers και Golden State Warriors, και το ζευγάρι έδειχνε να διασκεδάζει πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου. Η διάθεσή τους ήταν πολύ καλή και δε σταμάτησαν να χαμογελούν, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Adele ποζάρει σαν άγγελος με φόρεμα Schiaparelli και τον σύντροφό της (photos)


https://www.instagram.com/p/CVSKmENNm2k

Η Adele έδειχνε πολύ κομψή μέσα στην ολόσωμη δερμάτινη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, την οποία συνδύασε με φλατ παπούτσια και ένα Louis Vuitton παλτό που είχε ρίξει στους ώμους της. Μετά την απώλεια των κιλών, η αυτοπεποίηθηση της διάσημης τραγουδίστριας έχει ανεβεί στα ύψη και υποστηρίζει υπέροχα ό,τι κι αν φορέσει.



Έρωτας είναι θαρρώ...

Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ και χρόνια, ωστόσο το 2021 φαίνεται πως ήταν η χρονιά που τους έκανε να καταλάβουν ότι υπάρχουν ερωτικά συναισθήματα μεταξύ τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Adele επιβεβαίωσε ότι η σχέση της με τον 39χρονο Rich ξεκίνησε λίγο πριν πεθάνει ο μπαμπάς της, τον περασμένο Μάιο.

«Δε νιώθω άγχος, νευρικότητα ή αμηχανία όταν είμαι με τον Rich. Aκριβώς το αντίθετο. Είμαι μια 33χρονη διαζευγμένη μητέρα ενός γιου. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται ή τι θέλει. Και πραγματικά ξέρω τι δε θέλω εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Adele, αποκαλύτοντας πόσο της αρέσει να περνά χρόνο με τον μάνατζερ του NBA.

Η σχέση τους ξεκίνησε τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της Adele από τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood ήταν μαζί από το 2011, το 2012 απέκτησαν τον γιο τους, Angelo, ενώ ο γάμος ήρθε το 2018. Ωστόσο, λίγους μήνες μηνές, η Adele και ο Konecki έμελλε να πάρουν χωριστούς δρόμους, κάτι που τότε πόνεσε πολύ την τραγουδίστρια.


https://www.instagram.com/p/BMW1nv-hg1u

Μέχρι να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Rich Paul, η Adele έχει παραδεχτεί ότι είχε βγει και με άλλους άντρες, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, αφού «μισούσαν» τη δημοσιότητα που έχει η ζωή της.


https://www.instagram.com/p/CT_xgdrL_qI

«Τους άγχωνε το να βγούμε έξω ή να μας δουν μαζί, πράγμα που σήμαινε ότι το πρόσεχα όλο αυτό», είπε στη βρετανική Vogue. «Δεν εξελίχθηκε γιατί δεν κάναμε ποτέ πράγματα μαζί. Ενώ ο Rich δεν έχει τέτοια κολλήματα. Eίναι τόσο συνεπής και προσεκτικός που δεν με νοιάζει ποιος ξέρει για τη σχέση μας. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο αστείος. Είναι τόσο έξυπνος...».

Η Adele κυκλοφόρησε νέο τραγούδι μετά από 5 χρόνια και το Twitter παραληρεί

Η Adele βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ της, «30», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, ενώ στις 15 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το πρώτο single του άλμπουμ, «Easy On Me».