Η άστοχη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo ξεσήκωσε αντιδράσεις (video)

Η άστοχη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo ξεσήκωσε αντιδράσεις (video)

Μια δήλωση του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Σε εγκαίνια καταστήματος ωρολογοποιίας εμφανίστηκε ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας και μια δήλωσή του ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Αρχικά ο Πετρούνιας μίλησε για την οικογένειά του, τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες του και απέκλεισε αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού άμεσα:

Το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

«Η Βασιλική είναι έγκυος τα τελευταία 2,5 χρόνια, οπότε δεν συζητάμε κάτι τέτοιο, προσπαθούμε να καταφέρουμε την καθημερινότητά μας όπως είναι τώρα, τα παιδιά μου μου έχουν δώσει κίνητρο να κερδίζω, θέλω να μεγαλώσουν και να θυμούνται τον μπαμπά τους αθλητή και όχι από φωτογραφίες και βίντεο».



Η δήλωση για το Ελληνικό #metoo

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν γίνει στον χώρο του αθλητισμού αλλά οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πηγή Δεβετζή- Σοφία Μπεκατώρου - Simone Biles: Όταν ο πρωταθλητισμός γίνεται κόλαση για μια γυναίκα

petrounias dilosi metoo

Τι δήλωσε ο Ολυμπιονίκης:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, γιατί δεν έχω δει κάτι, εάν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.



Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω και έχει καταφέρει τους στόχους να τους υλοποιήσει, δεν έχει τέτοιο back up ή τέτοιου είδους παράπονο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αθλητή, η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την δήλωση ατυχή.

«Είναι μια ατυχής δήλωση, ελπίζω να είναι επιπόλαιη η δήλωσή του. Η Σοφία Μπεκατώρου που έκανε καταγγελία είναι σπουδαία», τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

Σοφία Μπεκατώρου: Τι συζήτησε με τα παιδιά της λίγο πριν την ηχηρή της αποκάλυψη

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να στηρίξει τον Πετρούνια τονίζοντας πως μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά ήταν διατυπωμένο με λάθος τρόπο, η Φαίη Σκορδά τόνισε:

«Η τοποθέτησή του είναι λάθος από το ξεκίνημά της», τόνισε η Φαίη.

Πρώτο trend ο Πετρούνιας στο Twitter

trends petrounias

Οι δηλώσεις του Πετρούνια ξεσήκωσαν αντιδράσεις και στο Twitter όπου για πρώτη φορά ο πρωταθλητής γίνεται τάση με αρνητικό πρόσημο.