GNTM4: Η Ραφαέλα Ροδινού ακόμη με τα μαλλιά της ασχολείται (και αυτοσαρκάζεται)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM4: Η Ραφαέλα Ροδινού ακόμη με τα μαλλιά της ασχολείται (και αυτοσαρκάζεται)

Η νεαρή χορεύτρια και μοντέλο άλλαξε τα μαλλιά της βγαίνοντας από το reality μοντέλων.

Η Ραφαέλα Ροδινού, το κορίτσι με τα ράστα μαλλιά που εντυπωσίασε τους κριτές στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model, αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (18/10) από το reality μοντέλων, κάνοντας και πάλι το Twitter να πάρει φωτιά.

Οι fans θυμήθηκαν την όχι και τόσο επιτυχημένη αλλαγή των μαλλιών της στο makeover του GNTM κάνοντας κάποια πολύ αστεία tweets. Την Τρίτη το πρωί (19/10) η Ραφαέλα εμφανίστηκε στο πρωινό του Star με νέο look, κάνοντας και πάλι τους πάντες να ασχολούνται μαζί της.

raphrodinou 246148470 4413911822036560 7081940876377185537 n

Η Ραφαέλα αυτοσαρκάζεται με τα μαλλιά της στο Instagram

Μπορεί η νεαρή κοπέλα να έδειξε ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό όταν είδε την αλλαγή της στο GNTM, όμως όπως συμβαίνει παραδοσιακά κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, ούτε κι εκείνη κράτησε την αλλαγή στα μαλλιά της.

Στο πρωινό του Star η Ραφαέλα εμφανίστηκε με τα μαλλιά της κομμένα, και από τότε αυτοσαρκάζεται συνεχώς με το look της.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο δείχνει την προετοιμασία της, όμως εστιάζει στα μαλλιά και τρολάρει τον εαυτό της. «Το καλό με αυτά τα μαλλιά είναι πως δεν χρειάζεται να κάνω πολλά», γράφει η Ραφαέλα στο caption που συνοδεύει το story της.



Η Ραφαέλα ήταν η μόνη που παίκτρια που δεν είχε κανένα πρόβλημα με το makeover, και δεν την ένοιαζε να αποχωριστεί τα ράστα μαλλιά της. «Τα μαλλιά είναι καθαρά ένα αξεσουάρ. Άμα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν χρειάζεσαι τις τρίχες για να αποδείξεις ποια είσαι και τι αξίζεις», είχε πει η Ραφαέλα πριν το makeover.

GNTM: Η Ραφαέλα έτρεξε να κουρευτεί μετά την αποχώρησή της - Δες το νέο της look

Η αντίδραση του Twitter στην αποχώρηση της Ραφαέλας

Η Ραφαέλα είχε μια όμορφη ανοδική πορεία στο GNTM, όμως ο Γιάννης με τον οποίο βρέθηκε στο bottom two τη Δευτέρα (18/10) ήταν καλύτερος στα σημεία κι έτσι η Ραφαέλα αποχώρησε.

GNTM: Η Ραφαέλα αποχώρησε και όλο το Twitter σχολίαζε (πάλι) το κούρεμά της

Το Twitter βέβαια δεν στάθηκε τόσο στο ότι έφυγε, όσο στο ότι τώρα που θα είναι έξω θα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά της. Και η Ραφαέλα δεν τους απογοήτευσε κι έφτιαξε εκ νέου τα μαλλιά της αποχαιρετώντας το look που της «χάρισε» το makeover του GNTM.