Η Δούκισσα Νομικού έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της χωρίς καν να τον ταγκάρει

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της χωρίς καν να τον ταγκάρει

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και το δείχνει δημόσια με κάθε ευκαιρία.

Διάθεση για Q&A είχε η Δούκισσα Νομικού στον λογαριασμό της στο Instagram και το κοινό της έστελνε non-stop τις ερωτήσεις του και τις απορίες που ήθελε να του λυθούν. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό σε πολλές.

Η Δούκισσα μίλησε για τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2017, αλλά αναφέρθηκε και σε άλλα πράγματα που τέθηκαν προς απάντηση, όπως τα κιλά της αλλά και η καλή ενέργεια που αποπνέει σε κάθε της ανάρτηση.

Η ερωτική εξομολόγηση της Δούκισσας στον σύζυγό της

Κάποιος / Κάποια χρήστης του Instagram ρώτησε τη Δούκισσα τι είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο στον σύζυγό της. Εκείνη δεν είπε μόνο το ένα πράγμα που ζητήθηκε, αλλά έκανε ολόκληρη καταμέτρηση που θα μπορούσες εύκολα να χαρακτηρίσεις ως ερωτική εξομολόγηση. Δεν τάγκαρε, ωστόσο, τον Θεοδωρίδη στο story της, αλλά σίγουρα θα το είδε.

«Τι να σου πρωτοπώ. Την καλοσύνη του, την ευγένειά του, το χιούμορ του, το χαμόγελό του, τα πειράγματά του», έγραψε.

doukissa nomikou suzugos

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το βραδινό ραντεβού και η τρυφερή ευχή για τη σχέση τους

Μάλιστα, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του συζύγου της, κάτι που δείχνει ότι στη σχέση τους υπάρχει εμπιστοσύνη.




Πόσα κιλά είναι

Μία άλλη ερώτηση αφορούσε στα κιλά της. Ένας follower, λοιπόν, τη ρώτησε για τον αριθμό και η Δούκισσα ανέβηκε στη ζυγαριά για να τον δείξει live. Δες στο βίντεο:




Η ειλικρινής απάντηση για τη θετική της ενέργεια

«Έχεις τόσο καλή ενέργεια στην καθημερινότητά σου όσο αυτή που βγαίνει στα post σου;», ρώτησε κάποιος, με τη Δούκισσα να απαντάει το πιο ειλικρινές πράγμα: ότι δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

doukissa nomikou instagram

Θες να δεις και τις υπόλοιπες απαντήσεις που έδωσε η Δούκισσα Νομικού στο Q&A της; Συνέχισε παρακάτω...