Κάτια Ζυγούλη: Η ζωή της γίνεται πιο όμορφη με τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ

Κατερίνα Μπούσιου
Κάτια Ζυγούλη: Η ζωή της γίνεται πιο όμορφη με τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ

Από το μποστάνι του σπιτιού της, στην νέα της εκπομπή

Η Κάτια Ζυγούλη μετά τις «Ιστορίες μόδας», έρχεται με μια νέα εκπομπή στην ΕΡΤ για να μας δείξει τα μικρά αλλά και τα σημαντικά πράγματα που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Και θα μας γνωρίσει με τις συνεντεύξεις της στο «Ιστορίες μιας όμορφης ζωής» διάσημους και μη, των οποίων η ζωή τους απέκτησε άλλο νόημα, όταν ξεκίνησαν να ασχολούνται και να έχουν δράσεις για τη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα.


https://www.instagram.com/p/CVPw557qOfh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αλλαγές στην δική της ζωή έδωσαν την ιδέα

Ο γάμος της με τον Σάκη Ρουβά και η απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους, η όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια, σίγουρα άλλαξε την κοσμοθεωρία της Κάτιας Ζυγούλη. Τα τελευταία χρόνια όμως το ζευγάρι άλλαξε από κοινού και ριζικά και τον τρόπο ζωής τους στο κτήμα που μένουν στο Νέο Βουτζά. Οι οικολογικές ανησυχίες και των δυό τους βρήκαν και πρακτική εφαρμογή. Και κάπως έτσι γεννήθηκε μια νέα αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον που θα αποτυπωθεί και στην νέα της εκπομπή που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα στην ΕΡΤ1. Πριν από λίγες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη μας ξενάγησε μάλιστα στο κτήμα με το μποστάνι τους, δείχνοντάς μας και τα ζώα τα οποία εκτρέφουν.



Ο…ανταγωνιστής Σάκης

Συνεντεύξεις η Κάτια, συνεντεύξεις με μεγάλες προσωπικότητες και ο σύζυγός της Σάκης Ρουβάς. Ο οποίος παραδέχτηκε πως η εκπομπή την οποία ετοιμάζει εδώ και ένα χρόνο, αλλά έκανε μια παύση λόγω πανδημίας, τελικά θα βγεί σύντομα στον αέρα από τον ΣΚΑΙ.



Αν και αστειεύτηκε στην ερώτηση για το αν θα έκανε εκπομπή με την Κάτια, μην νομίζετε ότι είναι κάτι που δεν τους έχει προταθεί από κανάλια μέχρι στιγμής, Και θα δείτε πως κάποτε θα υλοποιηθεί.