Η μαμά του Σάββα Πούμπουρα είναι ότι πιο cool έχουμε δει φέτος στην tv

Κατερίνα Μπούσιου
Η μαμά του Σάββα Πούμπουρα είναι ότι πιο cool έχουμε δει φέτος στην tv

Η κυρία Αναστασία μας έχει ξετρελάνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Ο Σάββας Πούμπουρας φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega αποφάσισε να κάνει διαφορετικό και μάλιστα με βοηθό τη μαμά του, την γλυκύτατη κυρία Αναστασία. Μαμά και γιός μπαίνουν σε extreme περιπέτειες και οι αντιδράσεις τους, είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δεί τελευταία. Και φυσικά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι κάνουν οι άλλες εκπομπές. Επιτέλους!

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τη συνάντηση με την Ελένη αυτή η γυναίκα τον τρέλανε με τον χορό της

Από τις σούζες στο…Skydiving με τη μαμά

Η πρώτη περιπέτεια με την οποία είχαν ξεκινήσει τη στήλη τους πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν τα cart και η μαμά το…σανίδωσε χωρίς να φοβάται καθόλου. Δεν έλειψε και ένα φιλί στον κανακάρη της στο τέλος, με συμβουλές για ασφαλή οδήγηση, επειδή τώρα πια είναι πατέρας και πρέπει να προσέχει.



Σειρά είχε η δοκιμασία από πύργο σε λούνα πάρκ και η πτώση στο νερό. Από τη γή την πέταξε μέχρι.... τα σύννεφα στην συνέχεια. Γιατί ήρθε η σειρά της προσομοίωσης πτήσης και η σούπερ μαμά κάθισε στο πιλοτήριο και ονειρεύτηκε ταξίδια μαζί με το γιό της. Οι αντιδράσεις της ήταν μοναδικές, γιατί άρχισε τα «ωχ κατεβαίνει το αεροπλάνο, περίμενε ρε Σάββα» και φυσικά του έκανε και παρατήρηση γιατί την μπέρδεψε και την άγχωσε!



Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβαίνει ο δείκτης δυσκολίας, γιατί η κυρία Αναστασία είναι προορισμένη μόνο για απαιτητικές αποστολές. «Σε παρακαλάω τόσα χρόνια και έπρεπε να πάω 66 χρονώνγια να με πάς» είπε η ατρόμητη μαμά την ώρα που φόρεσε τη στολή της για να πέσει μαζί με το γιό της από τα δέκα χιλιάδες πόδια στο αεροδρόμιο των Μεγάρων. Ενδιάμεσα πέταξε και το σχόλιο πως έχει παχύνει και δεν έκλεινε το φερμουάρ της στολής της.



Μαμά και γιός έκαναν και εναέριο σφίξιμο των χεριών τους με χαμόγελα και ίχνος φόβου. Η κυρία Αναστασία Πούμπουρα άρχισε τα επιφωνήματα και τα...τι ωραία είναι, καταπληκτικό, τέλειο!

Και έκλεισε με την κορυφαία ατάκα «Αν ήμουν δέκα χρόνια νεώτερη θα το έκανα συνέχεια».