Zach Galifianakis: «Τα δύο παιδιά μου δεν ξέρουν καν ότι είμαι ηθοποιός»

Zach Galifianakis: «Τα δύο παιδιά μου δεν ξέρουν καν ότι είμαι ηθοποιός»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού προκάλεσαν έκπληξη!

Ο Zach Galifianakis βρέθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της ολοκαίνουριας ταινίας του με τίτλο Ron’s Gone Wrong, που πραγματοποιήθηκε στο El Capitan Theatre, στο Χόλυγουντ.

Ο 52χρονος ηθοποιός βρέθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του Sarah Miller, Ricardo Hurtado, Jack Dylan Grazer και Kylie Cantrall στο μπλε χαλί πριν από την προβολή της ταινίας.

Κι ενώ βρισκόταν ανάμεσα στους δημοσιογράφους, ο Zach μίλησε για το γεγονός πως οι δύο μικροί γιοι του, τους οποίους έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Quinn, δεν έχουν ιδέα ότι είναι ηθοποιός. Αντ 'αυτού, είπε, «νομίζουν ότι είμαι βιβλιοθηκάριος κάπου».

James Bond: Το «No Time to Die» είναι μια ταινία που αξίζει να δεις στο σινεμά

Και συνέχισε «Δεν ξέρουν καν ότι είμαι ηθοποιός» πρόσθεσε ο Zach μιλώντας στην κάμερα του ET. «Νομίζουν ότι κάπου είμαι βοηθός βιβλιοθηκάριου».


https://www.instagram.com/p/BC7ubgGxJC8

Τόνισε επίσης ότι τα δύο παιδιά του δεν θα μάθουν ποτέ για το The Hangover. «Απλώς θα το αρνηθώ. Θα πω "Δεν ξέρω για τι μιλάτε. Δεν είχα καμία σχέση με αυτήν την ταινία"», αστειεύτηκε.

Ο Zach είπε στη συνέχεια: «Θέλω να προστατέψω την αθωότητά τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι απλά παιδιά. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να μου λένε "Ω, τα παιδιά μου λατρεύουν το The Hangover" και εγώ λέω "Είσαι ένας απαίσιος γονιός". Πρέπει να ωριμάσουν λίγο πριν το δουν».



Η νέα ταινία του Ron’s Gone Wrong κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή φωτογραφιών: AP