Ο Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας! Τι συνέβη

Ο Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας! Τι συνέβη

Η αστυνομία του Santa Fe έχει ήδη επιβεβαιώσει το συμβάν και έχουμε τις πρώτες λεπτομέρειες.

Ο Alec Baldwin βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Rust» όταν το prop gun που χρησιμοποιούσε για τις απαιτήσεις του ρόλου εκτόξευσε είτε σφαίρα είτε σκάγια που τραυμάτισαν σοβαρά τη 42χρονη διευθύντρια της Φωτογραφίας Halyna Hutchins και τον 48χρονο σκηνοθέτη Joel Souza. Η αστυνομία του Santa Fe επιβεβαίωσε το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα η Hutchins να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά.



Μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό. Αν, για παράδειγμα, ο άνθρωπος που γέμιζε το όπλο κατά λάθος τοποθέτησε κανονικές σφαίρες. Ο Souz τραυματίστηκε στο οστό της κλείδας και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τον Baldwin ευτυχώς να μην έχει πάθει τίποτα. Ο 63χρονος ηθοποιός, πάντως, σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται ιδιαίτερα συγχυσμένος, γιατί, αν και δεν ήταν κάτι που συνέβη επίτηδες, είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει από τα χέρια του ένας άνθρωπος. Δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ποια ήταν η Halyna Hutchins

Η Halyna Hutchins ήταν μία cinematographer με βάση το Los Angeles. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε σε μία Σοβιετική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Πριν γίνει κινηματογραφίστρια, σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ουκρανίας.

https://www.instagram.com/p/CVOR_F9jZ0c

Το βιογραφικό της περιλαμβάνει πληθώρα από δουλειές και συνεργασίες, όπως τα σύντομα «GAIA» ή «I Am Normal» και οι ταινίες «Blindfire» και «The Mad Hatter». Αρκετά από τα πρότζεκτ της έχουν βρεθεί σε μεγάλα φεστιβάλ. Στον λογαριασμό της στο Instagram, μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2020 είχε κάνει ανάρτηση για το «Sunday’s Child» που βρήκε τον δρόμο του στο Hollyshorts Film Festival και στο Reel Sisters of the Diaspora Film Festival & Lecture το 2020.

Συνέχισε παρακαάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες της κινηματογραφίστριας, όπως αυτές έχουν ανέβει στον λογαριασμό της στο Instagram.