Η Mila Kunis είναι ο προσωπικός σωματοφύλακας του Justin Timberlake

Η Mila Kunis είναι ο προσωπικός σωματοφύλακας του Justin Timberlake

Εκτός του ότι το παραδέχτηκε ο ίδιος, το απέδειξε και η ίδια η ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των δυο τους στη Ρωσία.

Ο Justin Timberlake και η Mila Kunis πετάνε αυτή τη περίοδο από χώρα σε χώρα για να προωθήσουν τη νέα τους ταινία «Friends With Benefits». Την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά είχε η Μόσχα. Και ενώ η συνέντευξη τύπου είχε στηθεί και όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις ερωτήσεις, κανείς δεν ήταν έτοιμος για το ξέσπασμα της Kunis που θα ακολουθούσε. Και μάλιστα σε άπταιστα Ρώσικα.

Η Mila γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία, την οποία εγκατέλειψε με τους γονείς της σε ηλικία 7 ετών, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απέδειξε πως δεν έχει χάσει την επαφή με τις ρίζες της, καθώς απάντησε σε πολλές ερωτήσεις στα ρώσικα, την ίδια στιγμή που ο Justin περίμενε τη μετάφραση στο ακουστικό του.

Σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, μια δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Timberlake, τον ρώτησε γιατί ασχολήθηκε με την υποκριτική (με την έννοια, γιατί δεν συνέχισε τη μουσική του καριέρα και έμπλεξε με τις ταινίες). Η μεταφρασμένη επιστροφή αργούσε να φτάσει στο ακουστικό του Justin, γι' αυτό και η Mila, η οποία είχε καταλάβει την ερώτηση, αποφάσισε να απαντήσει εκ μέρους του και μάλιστα όχι με τον πιο ήπιο τόνο. «Γιατί ταινίες; Γιατί όχι; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Γιατί βρίσκεσαι εσύ εδώ πέρα;». Πάντα φυσικά, σε άπταιστα ρώσικα.

Δείτε το απολαυστικό, αν και λίγο αμήχανο για τον Justin, απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε το καπέλο στην τσαμπουκαλού κυρία Kunis, όπως κάναμε κι εμείς. Friends With Benefits δεν λες τίποτα.