Βάσια Κωσταρά: Η αποκάλυψη για την επέμβαση που έκανε και η ανάρρωση

Πατούλια Κατερίνα
Βάσια Κωσταρά: Η αποκάλυψη για την επέμβαση που έκανε και η ανάρρωση

Βάσια Κωσταρά: Η σχεδιάστρια μόδας είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της. 

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για την σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά. Η Βάσια είχε ενημερώσει τους fans της στο Instagram από τις αρχές Σεπτεμβρίου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την είχε στείλει στο νοσοκομείο.

Χωρίς να εξηγεί ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Κωσταρά είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και είχε εξηγήσει στους fans της όσα δύσκολα είχε τότε περάσει, με την ελπίδα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε σύντομα να ξεπεραστεί.

Αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου

Η ζωή είναι νομίζω σαν εκείνες τις παλιές φωτογραφίες… τις ασπρόμαυρες, φως και σκοτάδι.

Σχεδόν πάντα επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας κάτι φωτεινό και κάτι όμορφο…Εστιάζω στο λευκό γιατί μέσα σε αυτό ξέρω ότι είναι πάντα κρυμμένα όλα τα χρώματα…

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία ελπίζω ότι σύντομα θα είναι παρελθόν, ωστόσο δε θα ξεχάσω όσα με δίδαξε ούτε όσα με έκανε να θυμηθώ…


https://www.instagram.com/p/CTfbBmzjEJ-

Ότι το χαμόγελό είναι πιο μεγάλο και πιο λαμπερό μετά το κλάμα, ότι η χαρά είναι πιο μεγάλη και πιο αληθινή όταν προηγείται η λύπη , κι ότι τελικά είμαστε άνθρωποι γιατί είμαστε φτιαγμένοι να παλεύουμε με το μυαλό και την καρδιά μας κόντρα στα προγνωστικά και στις πιθανότητες.

Νόμιζα ότι πάντα προσπαθούσα να βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία, τώρα δεν προσπαθώ …Τον βλέπω! Και υπόσχομαι να το κάνω κάθε μέρα.

PS: Η σημερινή φωτογραφία είναι μόλις έμαθα ευχάριστα νέα. Να είστε όλες και όλοι σας καλά, να φροντίζετε την υγεία σας και να σας προσέχετε σαν τα μάτια σας, έγραφε στην αρχή του φθινοπώρου η Βάσια Κωσταρά.

Η επέμβαση:

Μετά από απουσία στο άλλοτε ενεργό προφίλ της στο Instagram, η Κωσταρά επέστρεψε και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την επέμβαση την οποία έκανε και μετά την οποία πήρε μερικές ημέρες off για να αναρρώσει.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε στο πλευρό της Βάσιας και φρόντισε με stories να μοιραστεί στιγμές με την φίλη του.

Δες τα stories παρακάτω